Title: Erkek Mont, Kaban ve Palto Modelleri | www.efor.com.tr Description: Erkek mont, kaban ve palto modelleri uygun fiyatlarla www.efor.com.tr adresinde sizleri bekliyor. Erkek dış giyim modellerine göz atmak için hemen siteye tıkla.

Erkek Mont Modelleri

Erkek dış giyim denilince direkt akla gelen hiç şüphesiz erkek palto, kaban ve mont modelleridir. Soğuktan korumasının yanı sıra beylerin şıklığı da düşünülmüştür. Günümüzde dış giyimde alışılageldik klasik çizgiler olduğu kadar spor çizgiler içeren modern tasarımları da bulmak mümkündür.

Erkek mont modelleri daha çok spor çizgilerde bulunmaktadır. Klasik giyinmeyi seven beyler içinse daha çok belden oturtmalı modelleri bulunmaktadır. Erkek Montları daha çok genç ve kendini genç hisseden beylerin tercihidir. Altına giyilecek spor bir ayakkabı, spor çizgilerde olan pantolonla çok şık gözükmektedir. Rahat hareket sağlaması ve sıcak tutması günlük hayatta erkeklerin rağbet ettiği bir dış giyim türü olması açısından öne çıkarmaktadır.Kumaş türü olarak daha çok kaz tüyü kullanılmaktadır. Siyah, kırmızı, bordo, haki, lacivert, mavi tonlarında renk yelpazesine sahiptir. Mağazada tadilat imkanı da mevcuttur. Erkek dış giyimde palto, kaban ve mont almadan önce www.efor.com.tr sitesini ziyaret edebilir ve modellere buradan ulaşabilirsiniz.

Erkek Kaban Modelleri

Erkek kaban modelleri çok şık bir ayakkabı ve içine giyilecek bir yelekle ayrı bir tarz yakalamak mümkündür. Maskülen bir giyim tarzını benimseyen erkekler için idealdir. Takım elbise üzerinde son derece ağır bir hava yaratmaktadır.Erkek kaban modelleri ise son derece kullanışlıdırlar. Spor bir pantolon ve ayakkabıyla hem şık hem de spor bir görünüm yakalanabilir.

Erkek kaban modelleri spor ve klasik olarak ayrılmaktadır. Kişinin kendi iç özelliklerini bilmesi ona uygun kıyafet belirlemesinde önem teşkil eder. Yapılan iş ve iş sonrasındaki sosyal yaşantı kaban seçimi için önemlidir. Sosyal bir yapıya sahip spor bir yaşam tarzını benimsemiş olan erkekler için armalı ve spor temalı çizgiler mevcuttur. Dar kesim slim fit modeller de bulunmaktadır. Klasik seçim yapan beyler ise fermuarlı ve düğmeli modeller ile daha ağır çizgilere sahip kaban çeşitlerini bulabilirler. Kaliteli kumaşlara sahip bu kabanlar gerek kuru temizlemede gerekse makinede önerilen koşullarda ve ısıda rahatlıkla temizlenebilirler. Spor yapan kişiler şayet bu detayı vurgulamak isterlerse belden kemerli modelleri de mağazadan rahatlıkla bulabilirler. Sıcak tutması açısından kaz tüyü, polyester ve birçok kumaş çeşidi bulunmaktadır. Erkek kaban modellerinde siyah, lacivert, gri, haki, taş, bej tonlarında geniş bir renk çeşitliliği vardır.

Erkek Palto Modelleri

Efor Mağazaları erkek dış giyimde gezilip; görülmesi gereken yerlerdendir. Kısaca ürünleri, çeşitliliği, kalite ve modelleri hakkında biraz bilgi vermekte yarar var. Erkek palto modelleri düz ve sade tasarımları, kapüşonlu modelleri mevcuttur. Fermuarlı ve düğmeli çeşitlerinin yanı sıra hem klasik hem de spor modelleri ile öne çıkmaktadır. Klasik modelleri ağırbaşlı bir görünüm sergilemek isteyenlerin zevkine hitap etmesi açısından da önemlidir. Renk çeşitliliği, paltonun kısa ve uzun boyutlarda olması; soğuğa ve zamana karşı koruyacak kalitede kumaş seçimi bu firmayı öne çıkarmaktadır. Yakalarda kırlangıç, dik yaka modelleri yer alırken; trençkot, düz ve desenli modeller de erkeklerin beğenisine sunulmaktadır.

Editör: TE Bilişim