Ervanın Butiği 2018 yılından beri ayakkabı tutkunları için online hizmet veriyor. En kaliteli ayakkabılar marka adına çalışan deneyimli ekipler aracılığıyla büyük bir titizlikle hazırlanıyor. Farklı kıyafetlerle kolaylıkla kombin yapılabilen marka ürünlerinin üretiminde kullanacak kişilerin ayak sağlığı göz önünde bulunduruluyor.

Bu sayede online alışveriş yapan kişilerin rahatlıkla kullanabilecekleri ayakkabılara sahip olmaları sağlanıyor. Birbirinden şık ve kaliteli ayakkabılar kullanıcıların ayakkabı tarzlarına belirlemelerine yardımcı oluyor.

Ayakkabı Modellerinden Kalitenin Adresi

Ervanın Butiği ayakkabı modellerinde kalitenin adresi olmak adına kurulduğu tarihten beri büyük bir titizlikle çalışıyor. Butik ekibi çalışanları tarafından takip edilen ayakkabı modasına uygun ayakkabı modelleri üretilerek satışa sunuluyor. Ayakkabı modellerinde kalitenin adresi olan ErvanınButiği satışa sunulan ve tarz oluşturmak isteyenlerin tercih edebilecekleri ayakkabı türleri şunlardır;

  • Sneakers
  • Çizme
  • Spor Bot
  • Postal
  • Topuklu Ayakkabı
  • Babet
  • Bot
  • Ev Terliği

Ayakkabı tarzını belirleyen kişiler Ervanın Butiği aracılığıyla ayakkabılarına uygun olacak çantayı da seçebiliyorlar. Çanta ve ayakkabı kombinini site aracılığıyla gerçekleştirenler uyumlarıyla dikkatleri üzerlerine çekebiliyorlar.

Kışa Veda Ederken Cazip İndirimlerle Keyifli Alışverişler

Ervanın Butiği ayakkabı ihtiyacı olan kişilere düzenlediği cazip indirim kampanyalarıyla keyifli alışveriş yapma imkanı tanıyor. Düzenlediği kışa veda indirimleri sayesinde insanların kış aylarında giyebilecekleri ürünleri oldukça uygun fiyatlarla almalarını sağlıyor. Kışa veda indirimleri farklı ortamlarda giymeye uygun ve farklı giyim tarzlarına hitap edecek botlar için uygulanıyor.

İndirimlerden yararlanmak isteyenler rugan, süet, converse, deri ve mini botlar arasından seçim yapabiliyorlar. İndirimli olarak bota sahip olmak isteyen kişiler sitede kışa veda bölümünden zevklerine uygun renge sahip olan bota ulaşabiliyorlar. Kışa veda indirim oranları ise %75 e kadar ulaşıyor.

Ayakkabı Ve Çanta Alışverişinde TL Kazanma Şansı

Ervanın Butiği modaya uygun kaliteli ve kullanışlı ayakkabıların ve çantaların kadınlara ulaşmasını sağlıyor. Uygun fiyatlarıyla da dikkat çeken markanın ürünlerinden alışveriş yapan kişiler tl kazanma şansı elde ediyorlar.

Çünkü Ervanın Butiği ürünlerinden 200 TL tutarında alışveriş yapan kişiler 20 TL kazanabiliyorlar. TL kazanmanın yanı sıra butikten alışveriş yapanlar ücretsiz kargo hakkı elde ederek satın aldıkları ayakkabı ve çanta ürünlerine uzun süre beklemeden sahip olabiliyorlar.

Sezona Uygun Ayakkabılar İçin Güvenli Alışveriş

Ervanın Butiği ayakkabı tarzı ile adından söz ettirmek isteyen kişilere güvenli alışveriş imkanı veriyor. Bu sayede kredi kartı kullanan kişiler istenmeyen durumlar yaşamadan ödemelerini yapabiliyorlar. Farklı bankalara ait olan kredi kartlarıyla ayakkabılar ve çantaların alınması mümkün oluyor. Örneğin sezona uygun topuklu ayakkabı seçen kişiler kredi kartı bilgilerini kolaylıkla girerek ödemelerini güvenle gerçekleştirebiliyorlar.

Tüm modayı takip etmek için: https://www.ervaninbutigi.com/

Editör: TE Bilişim