14 Şubat Sevgililer Sevgililer Günü yaklaşırken Eskişehir Kuyumculuk yeni kampanya ve indirimler ile müşterilerini bekliyor.

750 TL ALIŞVERİŞE ‘KALBİNİZİN ANAHTARI’ HEDİYE

14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel bir kampanya hazırlayan Eskişehir Kuyumculuk, 750 TL ve üzeri alışverişlerde müşterilerine, anahtar şeklinde kolye hediye ediyor. Eskişehir Kuyumculuk ve Mücevherat Müdürü Emre Öztürk, her özel gün için tasarladıkları kolyeler ve kampanyalar hakkında bilgi verdi. Öztürk, “14 Şubat’a özel tasarım kolyemiz ile “Ona kalbinizin anahtarını verin” diyoruz” dedi.

14 Şubat Sevgililer Gününde ilgi gören diğer ürünler hakkında da bilgi veren Öztürk, “14 Şubat’ta özellikle tektaşlar ve kolyeler ilgi görüyor. Kolye grubunda çok geniş yelpazede hizmet veriyoruz. İstedikleri her ürünü bulabilecekleri bir grubumuz var” diye konuştu.

250 TL’YE TEKTAŞ

14 Şubat Sevgililer Gününe özel bir indirimlerinin de olduğunu belirten Öztürk, “14 Şubat’a özel yeni bir ürün üretiyoruz. Birkaç gün içerisinde bu ürünümüz hazır olacak ve satışa sunacağız. 14 ayar tektaş olan bu özel ürünümüzün fiyatı 250 TL gibi uygun bir fiyat olacak. Amacımız hem çok şık hem kaliteli hem de fiyat olarak uygun bir ürünü müşterimize sunmak” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim