Eskişehir KYK Yurt Fiyatları

Ankara gibi, Eskişehir de öğrenci memleketi olarak anılmaktadır. İki büyük devlet üniversitesi ile beraberinde özel üniversite ayrıcalığıyla da öğrencilerin bir numaralı okul yerleri burada yer almaktadır. Eskişehir üniversiteleri açıköğretim fakültelerine de ev sahipliği yaptığı için oldukça büyük kampüsleri ve yurtları bulunmaktadır. Eskişehir öğrenci yurtları olarak hem devlet yurdu bakımından hem de özel yurt bakımından oldukça fazla seçenek bulunmaktadır. Devlet yurtları standart mimari yapıda bulunmaktadır. Özel yurtlarda ise fiyat ayrıcalıkları ile spor odaları, sauna, özel yemekhane, özel çamaşırhane vb. hizmetler de bulunmaktadır. Odalarda televizyon ve wifi sistemi de bulunmaktadır.

Eskişehir KYK Yurtları –

Eskişehir KYK yurt bilgileri aşağıda listelenmiştir. Sizler de kendinize uygun nitelikteki KYK yurtlarını aşağıdaki listeden takip edebilirsiniz.

EMİNE HATUN KIZ ÖĞRENCİ YURDU, Şirintepe Mah., Beyza Sok. No: 1, Tepebaşı/ESKİŞEHİR

SİVRİHİSAR ERKEK ÖĞRENCİ YURDU, Hızırbey Mah. Güvenlik Cad. No:13 Sivrihisar, ESKİŞEHİR.

MÜKRİME HATUN KIZ ÖĞRENCİ YURDU, Fatih Mah. Nimet Sokak No:14 Tepebaşı/ESKİŞEHİR

DURSUN FAKIH ERKEK ÖĞRENCİ YURDU, ŞARHÖYÜK MAH. GAZİ YAKUP SATAR CAD. TEPEBAŞI/ ESKİŞEHİR

YUNUS EMRE ERKEK ÖĞRENCİ YURDU, BÜYÜKDERE MAH. GÜLERSOY SOKAK, ODUNPAZARI/ESKİŞEHİR

GÜNDÜZALP ERKEK ÖĞRENCİ YURDU, ÇAMLICA MAHALLESİ GÜLPERİ SOKAK NO:9, TEPEBAŞI/ESKİŞEHİR

 CUMHURİYET KIZ ÖĞRENCİ YURDU, Şirintepe Mah. Maarif Sok. No:2 Tepebaşı/ESKİŞEHİR

 İBN-İ SİNA KIZ ÖĞRENCİ YURDU, YENİ BAĞLAR MAH. FİDAN SOK. NO:9 NO:17 TEPEBAŞI, ESKİŞEHİR

KYK yurtlarında yemek ve kahvaltı ücretleri yurt ücretine dahil değildir. Onun ayrıca verilmesi gerekmektedir. Sabah kahvaltısı 7.00 – 13.00 saatleri arasında; akşam yemeği de 16.00 – 23.00 saatleri arasında geniş bir zaman dilimine yayılmıştır. Bu sayede dersten yetişememe ya da uyanamayıp kahvaltıyı kaçırma gibi problemler ortadan kalkmaktadır. Ücretler aylık fişler ile satın alınır. Bir öğün sabah kahvaltısı 8.5 TL, akşam yemeği ise, 12.5 TL olarak belirlenmiştir. KYK yurt fiyatları da oda ücreti olarak aylık. 160 İle 300 TL. rakamları arasında değişmektedir. Eskişehir özel yurt arayışı içindeyseniz en ideal özel yurtlara linki ile ulaşabilirsiniz. Böylece kendinize uygun hem özel yurt hem de devlet yurdu seçeneklerini değerlendirmiş olursunuz.

Alternatif olarak İstanbul’da yurt arayan öğrenciler adresine tıklayarak yurt bilgileri ve fiyatları konusunda bilgi sahibi olabilir.

Editör: TE Bilişim