Türkiye perakende sektörünün öncü firmalarından Özdilek, 46. yılını muhteşem bir kampanyayla kutladı. Özdilek Alışveriş Merkezleri’nden, mağazalarından ve Özdilekteyim.com’dan aynı gün içerisinde toplamda 75 TL ve üzeri alışveriş yaparak çekilişe katılan 6  talihli, noter huzurunda gerçekleştirilen çekilişle Volkswagen Tiguan kazandı.

Ev tekstili ve dekorasyonunun sevilen markası Özdilek, 46. yılını muhteşem bir kampanyayla kutladı. 28 Nisan - 03 Ağustos 2017 tarihleri arasında Özdilek’ten toplam 75 TL ve üzeri alışveriş yapan 6 şanslı kişi, noter huzurunda gerçekleştirilen çekilişle muhteşem bir Volkswagen Tiguan’ın sahibi oldu.

Çekilişe toplam 996 bin 909 adet kupon ile katılım sağlandı. 6 adet Volkswagen Tiguan kampanyasının çekilişine AVM ziyaretçileri yoğun ilgi gösterirken, oldukça heyecanlı dakikalar yaşandı.

6 adet Volkswagen Tiguan kazanan şanslı kişiden biri Eskişehir’den Süleyman Yıldırım oldu. Eskişehirli Süleyman Yıldırım’a aracını Özdilek Eskişehir AVM İşletme Müdürü Mustafa Pelevan verdi.  Süleyman Yıldırım Özdilek AVM’ye teşekkür ederken, her zaman Özdilek AVM’yi tercih etmeye devam edeceğini belirtti. Mustafa Pelevan, sahibine aracını teslim ederken Yıldırım’a kazasız iyi günlerde kullanmasını diledi.

Editör: TE Bilişim