Birçok Ether sahibi, e-cüzdanlarını düzenli olarak doldurur. Bunu yapmanın birkaç yolu var. Herhangi bir kripto para birimi karşılığında e-coin satın alabilirsiniz. Bunları fiat ile satın alma seçeneği de var. Genellikle insanlar euro karşılığında elektronik para satın alırlar. Bunu bir değişim hizmetinde yapabilirsiniz https://jidex.io/sell/eth-to-visamc-eur. Ancak bir eth eur işlemi karlı mı? Bunu öğrenmek için makaleyi okuyun.


Ether ile Döviz İşlemlerinin Özellikleri


Bugün herkes Ethereum satın alabilir. Bu e-madeni paraları herhangi bir ülkenin yerel para birimi ile değiştirebilirsiniz. Bunları uluslararası para birimi için satın alma seçeneği de vardır. Ethereum'un büyük popülaritesinin nedeni buydu. Yatırımcı veya düzenli kullanıcı olmanız farketmez. Cüzdanınızı her zaman Ether ile doldurabilirsiniz. Çok sayıda borsa bu konuda hizmet veriyor. Ethereum satın almanın uygun yolunu seçebilirsiniz.


Ethereum ile değişim işlemlerinin bir özelliği vardır. Bir değişim işlemi yapmadan önce ETH'yi bitcoinlere aktarmanıza gerek yoktur. ETH'yi eur ile ve tersini değiştirmek için işlemler çok basittir. Bunları herhangi bir cihazdan gerçekleştirebilirsiniz.


Euro'ya Ethereum Satın Almanın Yolları


Bugün Ether satın almanın birkaç yolu var:


Borsa, Ethereum satın almanın en karlı yollarından biridir. Borsada hesabınız var mı? Minimum komisyon ile ETH satın alabilirsiniz. Ayrıca e-coin borsasında döviz işlemleri güvenlidir. İki faktörlü yetkilendirme, işlemleri onaylamak için kodların oluşturulması ve bir şifre onları korur. Kripto para borsasının başka bir avantajı var. Elektronik paraları döviz hesabında saklamanıza izin verir. Ayrıca ticaret veya takas işlemlerine de katılabilirsiniz.
Elektronik para ve fiatlarla işlemlerde uzmanlaşmış hizmetler. Kullanıcılar para birimine göre seçim yapabilirler. Paranızı (WebMoney, Kiwi, vb.) Sakladığınız takas şirketlerini tercih edin.
P2P platformları. Bu platformlar, alıcının e-coin almasına izin verir. Satıcı ayrıca kripto para birimini orada satabilir. Bu durumda tek arabulucu programdır. E-jetonları satıcının depozitosundan alıcının cüzdanına aktarmaya yardımcı olur.

Euro'ya Ethereum Almak Karlı mı?


Euro karşılığında Ethereum satın alma işlemleri oldukça popüler. Öğelerinin her biri, iyi bir likidite ve oynaklık seviyesi sağlar. Bu, çok sayıda tüccarın dikkatini çekiyor.


Paritenin fiyatı, saatlik zaman aralığında yüzde beşten fazla hareket edebilir. Bazen bu hareket yüzde ona ulaşır. Kural olarak, e-madeni para piyasasındaki önemli olaylar bu tür hareketleri tetikler. ETH / EUR değerindeki dalgalanmalar, bir gün içinde herhangi bir yönde yüzde on beşten fazla olabilir. Bu, yatırımcıların hızlı bir şekilde önemli karlar elde etmelerini sağlar. Ayrıca, parite bir ay içinde yüzde otuzdan fazla dalgalanabilir.


İşlem Yapmadan Önce Neleri Bilmeniz Gerekiyor?


Ethereum'un euro cinsinden fiyatı (eth fiyatı eur) önemli bir unsurdur. Takas işlemlerine başlamadan önce bilmeniz gerekir. Bu, finansal yeteneklerinizi değerlendirmenize izin verecektir. Komisyon olmadan herhangi bir fiat karşılığında Ethereum satın alamayacağınızı unutmayın.


Döviz hizmetleri, işlem yapmak için bir komisyon sağlar. Bu komisyonların miktarını öğrenmelisiniz. Bunun için her bir kripto para birimi hizmetiyle iletişime geçin. Borsaya para transfer etmeye karar verirseniz bir depozito ücreti ödemeniz gerekecektir.


Bu nedenle çeşitli hizmetleri veya alışverişleri izlemeniz gerekecek. En iyi döviz kurunu sunan birini seçin. Ayrıca komisyon ücretlerine ve miktarlarına da dikkat etmelisiniz. Her iki faktöre göre bir karar verin. Ayrıca iki tür riskin de farkında olmalısınız. Herhangi bir finansal işlemi etkilerler. Bunlar:

  • Alım satım riskleri, yanlış eylemler nedeniyle sermayenizi kaybetme olasılığınızdır.
  • Alım satım dışı riskler, alıcının faaliyetleriyle ilgili değildir. Dış faktörlere bağlıdırlar.

Editör: TE Bilişim