Geçen on yıl boyunca ev kullanımı güneş panelleri sıklıkla tercih edilmeye başlandı. Birçok ev ve işletme; küresel iklim değişikliği ile emisyon azaltma hedeflerinin gerektirdiği, fosil yakıtlı elektrik şebekesinden, temiz enerjiye geçiyor.

Temiz enerji ile evler için, çatı üstü güneş paneli sistemleri giderek daha fazla dikkat çekmekte ve tercih sebepleri arasında yer almaktadır.

Çatı Güneş Paneline Uygun Değilse Ne Yapılabilir?

Ev tipi güneş enerjisi; oldukça heyecan vericidir ve bunun için çatısı uygun olmayan ev sahipleri için de seçenekler arasındadır. Zemine monte güneş enerjisi kurulumları ya da toplu güneş bahçeleri gibi seçeneklerle, çatınıza hiçbir şek kurmadan, güneş panelinden yararlanabilirsiniz.

Munda Solar; güneş enerjisi ile yenilenebilir enerji sistemleri tedarik, satış, kurulum ve satış sonrası destek hizmeti sunar. Uygun ödeme seçenekleri ve uygun ödeme yöntemleriyle hizmet veren firma; danışmanlık, projelendirme, ürün tedarik ve kurulumunu gerçekleştirir.

25 Yıl Aynı Evde Kalınmazsa Güneş Paneli Uygun mudur?

Güneş enerjisini tercih eden ev sahiplerinin; güneş panellerinin kurulmasından sonra evden taşınmaları, ortak bir endişe sebebidir. Bir güneş enerji paneli sistemi, 25-30 yıl arası kullanıma sahiptir.

Bu kadar uzun süre evinde oturmayı planlamayan kişilerin ortak sorusu; böyle bir durumda, güneş paneli kurulumunun mantıklı olup olmadığıdır. Güneş enerjisi, evinizin değerini artırır ve evinizi satışını hızlandırır.

Emlak piyasasında; sıfır elektrik faturası avantajı, güneş paneli olan evlerin daha ön planda olmasına olanak tanır. MundaSolar ile tercih edeceğiniz güneş panelleri için; projelendirme yapabilir, danışmanlık verebilir, uygun ödeme seçenekleri ve fiyatlarıyla, kurulumunu gerçekleştirebiliriz.

Editör: TE Bilişim