Her yıl tatile gidenlerin konaklamak için tercih ettiği oteller bir süre sonra sıkıcı olabiliyor. Standart otel odalarından yemeklere ve eğlencelere kadar her detay zaman içerisinde tatilcileri eğlendirmiyor ve otel dışında daha çok vakit geçirmek istiyorlar. Oteli ise sadece konaklama ve havuz amaçlı kullanan turistin sayısı ise epey fazla. Hal böyle iken; turistler ve tatilciler kendilerine farklı bir tatil programı çizmek bu doğrultuda ziyaret edecekleri şehirlerin güzel mekanlarını ve noktalarını gezmek istiyorlar. Villa Kalkan olarak otelleri sıradan bulan ve kendilerine özel  dizayn edilmiş ve sadece kendilerinin kullanabileceği havuzundan jakuzisine fiziksel imkanlarımızı müşterilerimize sunuyoruz. Ayrıca Villa Kalkan balayı villaları fırsatlarımızı incelemenizide kesinlikle öneriyoruz.

Muhafazakar korunaklı villa olarak da adlandırılabilen kişiye özel villalar son yılların popüler tatil seçenekleri arasında gösterilebilir. Antalya'da muhafazakar villaların sayısı ise diğer turizm şehirlerine nazaran 3 kat daha fazla artmaktadır. Zira, Dünya’nın her noktasından sıcak sulara gelmek isteyen turistler sıklıkla Antalya’yı konumu nedeniyle seçmektedir. Bu doğrultuda muhafazakar villa özel havuzlular da muhafazakar görüşe sahip kişiler için Antalya’da bulunmaz bir fırsat olarak karşımıza çıkıyor.

Neden Antalya’da Muhafazakar Korunaklı Villaları Tercih Etmelisiniz?

Villa Kalkan olarak bu sektörün yaklaşık 10 yıldır içindeyiz. 5 yıldızlı otellere rakip olduğumuzu düşünürsek, konaklama hizmetlerinde talebin ne kadar yoğun olduğunu bir nebze olsun açıklayabiliriz. Çoğu turist tatile dinlenme amaçlı ya da ailesiyle vakit geçirme amaçlı gelmekte ve geldiği şehri ya da ülkeyi gezmek istemektedir. Villa Kalkan olarak bizler de şehir merkezinde bulunan villalarımızda dilediğiniz saatlerde gezme imkanı sunuyor ve ailenizle özel bir tatil geçirmenizi sağlıyoruz.

Villa Kalkan’da her yıl binlerce kişi konaklıyor ve sunduğumuz muhafazakar korunaklı villalardan memnun olarak ayrılıyor. Ailesiyle birlikte korunaklı muhafazakar villa içerisinde tatil yapmak isteyen çoğu kişi; sessiz ve sorunsuz bir tatil keyfini Villa Kalkan’da yaşıyor. Müşteri memnuniyetinin ticari kazancımızdan önde geldiği bir hizmet anlayışımızın olması ile daha önce bizi tercih etmiş müşterilerimiz her sene yeniden bizleri ziyaret geliyor ve onlara sunduğumuz kaliteli konaklama hizmetinden faydalanıyorlar.

Eğer siz de ailenizle sakin bir tatil yapmak ya da gözlerden uzak olmak istiyorsanız Villa Kalkan’ın muhafazakar korunaklı villalarına sizleri bekliyoruz!

Editör: TE Bilişim