2001 senesinde çimento esaslı cephe kaplama hizmetleri için kurulan ancak günümüze gelindiğinde yeni teknolojik ürünlerle kaplama işlemini gerçekleştiren firma, Türkiye'nin inşaat sektöründeki öncülerinden bir tanesidir. Hekimboard adı ile üretimini yaptığı ürünlerden ve hizmetlerden biri fibercement kaplama olup, bu hizmeti Türkiye ve yakınındaki tüm coğrafyalara sunar. Alanında uzman olan kadrosu ile beraber müşterilerin beklentileri en iyi şekilde karşılanır.

Fibercement Kaplama Nedir?

Otoklavlı olarak üretimi yapılan ürünleri, yapılarda yüzey fark etmeksizin kullanılabilen ve üstün özellikleri bünyesinde barındıran selüloz lifi takviyeli çimentolardır. Hekimboard markası altında üretilen bu ürünler, firma tarafından yapıların kaplanmasında kullanılmaktadır. Tamamen doğal ürünlerden oluşturulan ürünler çevre ve doğa dostu olduğundan ötürü müşteriler tarafından tercih edilirler. Müşteriye uzun ömürlü kullanım sağlarlar.

Fibercement Kaplamanın Faydaları

Firma tarafından kullanılan ve müşteri tarafından da sıklıkla tercih edilen fibercement kaplama ürünleri, yapım prosesi ve ürünlerin içeriği sebebi ile suya karşı aşırı yüksek direnç sağlarlar. Su geçirmezliğinin yanı sıra, toplu yaşam ve kamu alanlarında kullanılan A1 sınıfı yanmazlık değerine sahiptirler. Isı iletim değeri konusunda da enerji verimliliği sağlayan fibercement ürünler, müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilirler.

Fibercement Kaplamanın Özellikleri

Cephe kaplama ürünlerinde beklenti estetik görüntüsünün yanı sıra binayı dışarıdan gelecek olan olumsuz etkilerek karşı korumasıdır. Cephe kaplaması için kullanılan fibercement ürün seçenekleri yapıların kaliteli kullanım sürelerinin artmasını sağlar. İçeriğinde bulunan lifli yapı sayesinde istenilen mimariye göre işlenebilme durumu söz konusu olur. Konforun yanı sıra yapıların mali değerlerine de katkıda bulunan fibercement kaplaması, pencere sövesi bazında bakıldığı zaman A1 sınıfı yanmaz yapı malzemesi özelliğini de bünyesinde bulundurur. Fibercement kaplama hizmetini en iyi şekilde alabilmek için firmanın web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Editör: TE Bilişim