Sektörü içerisinde oldukça en başarılı isimlerden biri olan ve sürekli olarak gelişime bağlı olarak ilerleme sağlayan Kapıdağ Fidancılık, 1990 yılında kurulduğundan beridir sahip olduğu tecrübe ve bilgi birikimini daha da ileri bir seviyede olma amacı ile kullanıyor. Bu kısımda özellikle fidan yetiştiriciliği noktasında var olması gereken özellikleri üzerinde bulundurmasının yanında bir fidan arayışı içerisine girdiğinizde de en doğru olanlarla karşılaşmanıza da yardımcı oluyor. Ek olarak Kapıdağ Fidancılık, fidan üretiminde gerekli olan sertifika seçeneklerini de ihmal etmiyor. Böylelikle üretimde de pazarlamada da bir eksikliği olmadığından da emin olabiliyorsunuz.

Fidan yetiştiriciliği alanında gereken tüm özellikleri bulunduran ve bu açıdan bakıldığında oldukça geniş bir yelpazeye sahip olan Kapıdağ Fidancılık, yeri ürünlerin yanında yabancı ürünler de bulunduruyor. Ceviz fidanı ihtiyaçlarınızda, chandler ceviz fidanı bulmak sizin için de zor olmuyor. Hatta bu aşamada müşteri memnuniyetini sağlayacak olan diğer tüm seçeneklerin var olduğundan da emin olabiliyorsunuz.

Üreticisinden Yerli ve Yabancı Fidanlar!

Kapıdağ Fidancılık, ceviz fidanı, badem fidanı gibi ürünlerin yetiştirilmesi konusunda profesyonel bir firma olmanın yanında, satış aşamasında da sektöründe oldukça geniş bir alana sahip. Çünkü satış yelpazesi, hem ülkemiz içerisinde her noktaya hem de ülkemiz dışında belirli ülkelere dağılıyor. Fiyatlandırma konusunda bulundurduğu uygunlukla birlikte satış sırasında sözleşmeli satış yapıyor. Satın alım sonrasında aynı gün içerisinde kargoyu alabilmenize ek gerekli olduğu zamanlarda destek hattından da yardım alabiliyorsunuz.

Editör: TE Bilişim