Günümüz dünyasının gelişen teknolojisi sayesinde artık birçok alanda olduğu gibi sağlıklı yaşam alanında da birçok yararını görmekteyiz. Son zamanlarda gündemden düşmeyen bir uygulama olan Form Assist sağlıklı yaşam asistanı sağlıklı kilo vermede yol arkadaşınız oluyor.

Form Assist Sağlıklı Yaşam Asistanı

Yoğun iş temposu ve koşuşturma içinde geçen yaşam özellikle şehir hayatında yaşayan kişiler için ve zaman açısından oldukça sıkıntı yaşayanlar için formda kalmak ve sağlıklı yaşamak oldukça zorlaştı. Sürekli oturarak geçen meslek grupları olan masa başı işler, monotonluk, hareketsizlik ve dengesiz beslenme düzensiz kilo almaya en belirgin sebeplerdendir. Aslında çok az yiyorum bütün gün iyi beslenemiyorum fakat sürekli kilo alıyorum diye şikayet edenlerin sayısı ciddi rakamlardan oluşmaktadır.

Sağlıklı Yaşam için Form Assist

Son dönemlerde adını sıklıkla duyduğumuz Formassist nedir diye soracak olursanız şöyle açıklayabiliriz. Aşırı yoğunluktan ve zaman darlığından dolayı sağlıklı beslenme ve sürekli formda kalabilmek için diyetisyen eşliğinde beslenme programınız sürekli yanınında olması gereken akıllı telefon uygulamasına Form Assist denmektedir. Tek başınıza başaramadığınız kilo vermede size yol gösterici olarak diyetisyene, motivasyon koçuna ve egzersizler için spor eğitmenine danışmak için bire bir irtibata geçebilirsiniz.

Form Assist Uygulamasını Nasıl Yapabilirim

Bu uygulama için ücret talep edilmiyor. Ücretsiz olarak telefonunuza indirmeniz oldukça kolay ve pratiktir. Bazı özellikler ve size gönderilecek olan standart diyet programından ücretsiz faydalanmak mümkündür. Ücretli faydalanacağınız size özel takip içeren program, egzersizle ilgili program ve bunlar yanında birçok içerikten oluşan programlardır. Bu ekstra programlar için ödemeniz gereken ücret vardır. Sormak istediğiniz soruları uygulamayı telefona indirdikten ve üyeliğinizi aktif yaptıktan sonra antrenörle iletişim ve diyetisyenle iletişim kısımlarından kafanıza takılan tüm soruları sorabilirsiniz. 18 yaş üzere herkes için uygun olan Formassist uygulaması oldukça uzun çalışmalar doğrultusunda hazırlanmıştır. Kendinize özel avantajlı paketlerden de yararlanmak istiyorsanız sitemizdeki bilgileri detaylı şekilde inceleyebilirsiniz. Sağlıklı bir yaşam, formda bir vücut ve düzenli egzersiz ihtiyacı olan herkes bu uygulamadan rahatlıkla yararlanabilir. Geniş bilgi için formassist.net adresini ziyaret edebilirsiniz.

Editör: TE Bilişim