İnsanlar yaşadıkları şehirleri hatta ülkeleri değiştirmek zorunda kalabilirler. Bu durumlarda kimi zaman eşya taşımak pek mümkün olmayabilir ya da eşyaların transferi maliyetli olacağı için düşünülmeyebilir. Çolakoğlu eşya depolama firması 1956 yılından bu yana nakliyat sektöründe olup 1970 yılı itibariyle eşya depolama hizmetleri vermeye başlamıştır. Firma depolama hizmetleri öncesinde ev ve ofis taşımacılığı hizmetleri verdiği için sektörde tanınan ve güvenilir bir firma olarak sahaya çıkmıştır. Firmanın hizmetlerinden yararlanmak için www.colakogluesyadepolama.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Eşya Depolama Hizmeti Nasıl Verilir?

Son yıllarda eşya depolama hizmeti oldukça popüler bir hizmet olup artık sadece lojistik olarak değil nakliye olarak da depolama hizmeti verilmektedir. Bunda elbette kentsel dönüşüm ve ev taşıma işlemlerinin etkisi büyüktür. Firma sektörün köklü firmaları arasında olup her türlü ev eşyası depolama hizmeti için tamamen sıfır ambalaj malzemeleri kullanır. Bunun yanında depolama alanları havalandırmaya uygun olup oda, oda bölmeler halindedir. Ayrıca tabanları full parke olan depolarda 7/24 güvenlik kameraları ile eşyalarınız korunur.

Depolama Süresi Ne Kadardır?

Firma depolama şirketleri arasında Türkiye'nin en eski firması olup depolama konusunda deneyimli personeller ile hizmet verir. Çolakoğlu depolama şirketi her türlü mobilya, beyaz eşya gibi depolanmasını istediğiniz eşyaları bir günden başlayarak sınırsız süre ile depolar. Depolama hizmeti öncesinde tüm eşyalar usulüne uygun olarak özenle paketlenir. Eşyalarınız firmanın depolarında beklediği süre içinde sigortalı olup gerekli muhafazaları sağlanır.

Ofis Eşyası Depolama Hizmetleri

Ofisler insanların işlerini yürüttükleri vitrinleridir. Bu nedenle ofis eşyalarının muhafazası da oldukça önemlidir. Firma ofis eşyalarının depolanması içinde müşterilerinin taleplerine göre günlükten başlayıp yıllık da yapabilir. Firmanın eşya depolama hizmetleri hakkında bilgi almak için iletişim numaralarından irtibata geçebilirsiniz.

Depolama Hizmeti Fiyatları

Depolama hizmetleri firmalara göre değişir. Firma Türkiye'nin her yerinden depolama hizmeti alan köklü bir firma olup uygun fiyat politikası ile hizmet verir. Firmada belirlenen fiyatlar depolama süresine ve depolanan eşyaların cinsine göre değişir. Firmanın 25000 metre kare genişliğinde oldukça büyük bir depo alanı vardır.

Editör: TE Bilişim