Düğün sezonunun devam ettiği bu günlerde gelin adaylarının o güne en güzel şekilde hazırlanmaları için arayışları devam ediyor.

Özellikle hem en güzel şekilde hem de uygun fiyata gelin saçı ve makyajı yaptırmak isteyen gelin adaylarına tavsiyelerde bulunan Eren Mercan Bayan Kuaförü İşletmecisi Hanife Şahin, yaz boyunca devam eden gelin saçı ve makyajı kampanyalarının Kurban Bayramı’nda da devam edeceğini açıkladı.

18 yıldır kuaförlük hizmeti veren Şahin, en güzel gelin saçının tek yolunun yüksek ücretler ödemek olmadığını belirterek, “Evlenecek kişiler bize gelirler ve istedikleri modeli tarif ederler ya da fotoğraf üzerinden gösterebilirler. Biz de onlara önce prova yaparız memnun kaldıklarında düğün hazırlıklarına da başlamış oluruz. Yine gelinin yanında yakınları da bu hizmetimizden yararlanabilir. Eğer gelin kararsız ise ona küçük önerilerde bulunabilirim, yine son karar ona ait tabi. Düğün öncesi saç bakımı için de çok başvuru oluyor. Yine bu işlemin de son derece profesyonel yapılması önemli. Her gelin adayı düğününde çok güzel olmak ister. Bunun için yüzüne yakışan saç modeli ve makyaja karar verilmeli. Her saç modeli her yüze gidecek diye bir şey olamaz. Önemli olan kişiye yakışanı yapmaktır. Yine gelin saçı kadar makyajı da ayrıca profesyonellik istemektedir. Bunun için alanında uzman bir makyöz ile hizmet vermekteyiz. Gelin saçı ve makyajının dört dörtlük olması için çok yüksek ücretler ödemeye de gerek yok. Önemli olan müşterimizin o gün memnun ayrılması kadar daha sonra daimi müşterimiz de olmasıdır. Ben bu nedenle uygulamaya koyduğum gelin saçı ve makyajı kampanyamı Kurban Bayramı’nda da devam ettireceğim. Önemli olan karşılıklı memnuniyet” diye konuştu.

Şahin, “Fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi için 0530 113 54 05 irtibat telefonumdan bana ulaşabilir ve randevu oluşturabilirsiniz” dedi.

Editör: TE Bilişim