Yaşlanma karşıtı bakım ürünü olarak yaratılan serum ile artık botoksun hasar verici etkilerinden kurtulacaksınız. Çünkü bu doğal göz çevresi serumu tamamen bitkisel özler kullanılarak fomüle edilmiştir. Kimyasal katkılar içeriğinde yoktur.

Bahar yaklaşınca kırlarda açan ve bize tazelenmeyi hissettiren papatyalar (chamomile flowers) ürünün temel malzemesidir. Kullandığınız zaman içindeki papatya parçacıklarını zaten hissedeceksiniz. Ayrıca içeriğinde olan avokado, argan yağı, badem yağı, aspir yağı ve buriti yağı gibi organik bitki özleri de göz çevrenizin doğal yollardan yenilenmesine katkıda bulunacaktır. Sayılan bu organik özler cildin temel yapı taşlarından olan kolajenin doğal kaynaklarıdır, göz çevresindeki cilt hücrelerine flowerx serum ile destek verecektir.

Patentli ürün olan orijinal flowerx serum ile yılların göz çevresinde yarattığı çizgilenmelerden kurtulun. Kullanılması son derece pratik olan ürün size özel damlalıklı şişelerde sunulmaktadır. Önceden temizlenmiş bölgeye damlatmanız ve yumuşak hareketlerle göz çevresindeki cilde yedirmeniz yeterlidir. Sonradan durulama yapmanıza gerek yoktur. Akşamları kullanmak cildin dinlenmesi ve yenilenme yapabilmesi açısından daha uygun bir zamanlamadır.

Yağ formatındaki ürünü kendi sitesinden sipariş verebileceğiniz flowerxhakkında yapılan yorumlardan da bahsetmek isteriz. İki haftalık düzenli kullanım ile kazayağı çizgilerim yok oldu, bir ayda gözaltı torbalarım ortadan kayboldu, farka inanamıyorum, içinde gerçek papatya parçaları var, kokusu çok güzel şeklinde yazılan ifadeler bu konudaki gerçekleri anlatıyor. Anlatılanlar doğruymuş diyen kullanıcımız ise söylemek istediklerimize adeta nokta koyuyor. Bu arada flowerx nasıl kullanılır, kaç adet kullanılır, göz çevresi nasıl temizlenir, hamilelikte flowerx kullanılır mı, kullandıktan sonra göz çevresine makyaj yapabilir miyim türü merak edilen soruların yanıtlarını da sitemizde bulabilirsiniz. Hamilelikte flowerx serum rahatlıkla kullanılabilir diyerek konuyu vurgulamak isteriz. Çünkü serumumuz tamamen bitkiseldir. Bebeğinizin doğmasını beklerken de doktorunuz sakinleşmek için arada size papatya çayı içmenizi öğütlüyordu.

Daha genç görünmenin yolu hiç bu kadar doğal olmamıştı. Botoks gibi cildi zorlayan uygulamalardan artık vazgeçebilirsiniz. Göz çevreniz bırakın papatyaların canlandırıcı gücü ile tanışsın. Yüzde altmışa varan oranlardaki indirim kampanyaları bitmeden bu organik göz çevresi serumu ile tanışın.

Editör: TE Bilişim