Tonlarının dengeleyici etkisiyle modern tarzından taviz vermeyerek yatak odalarında doğal bir etki yaratan Özdilek’in yeni nevresim takımı Silva Gri, gece boyu rahat bir kullanım sunmanın yanında, güne keyifle başlamanıza yardımcı oluyor. Yatak odalarında doğanın yalınlığını tam kalbinden yakalayan Silva Gri Çift Kişilik Nevresim Takımı, yatak odalarında şıklığın ismi oluyor.

Özdilek, huzur veren doğanın renklerini soft desenleriyle buluşturduğu yeni nevresim takımı Silva Gri ile yatak odalarında sıradanlığa meydan okumanızı sağlıyor.

Tonlarının dengeleyici etkisini arkasına alarak mistik ve huzur veren bir enerjiyi yatak odalarına taşıyan Silva Gri, kişisel detaylara önem veren tasarımlarıyla kullanıcısının beğenisini kazanıyor. Gece boyu rahat bir kullanım sunmanın yanında, güne keyifle başlanmasına da yardımcı olan Özdilek Silva Gri Çift Kişilik Nevresim Takımı, desen detaylarındaki işçilikle de göz dolduruyor.

Yatak odanızın havasını değiştirecek Özdilek Silva Gri Çift Kişilik Nevresim Takımı, uzun süre yıpranmaya ve solmaya karşı dayanıklı yapısıyla kullanıcısının beğenisini kazanıyor. Özel fiyatıyla herkesi kendine hayran bırakırken Silva Gri, Özdilek Alışveriş Merkezleri, Departman Mağaza ve Ev Tekstili mağazalarında kullanıcılarını bekliyor.

Editör: TE Bilişim