Yurtdışında yaşama arzusu ile valizinizi toplamaya başlamadan önce gitmek istediğiniz ülkede sizleri nelerin beklediğini araştırmak istemez misiniz? Yurtdışındayız; gitmek istediğiniz ülke başta olmak üzere dünyanın farklı coğrafyalarında bulunan ülkelerde orada bulunan Türk vatandaşların yazdıkları yazılarla yurtdışında sizi nelerin beklediğini anlatıyor.

Sosyal konulardan ekonomik konulara kadar her anlamda kafanıza takılanlara cevap bulabileceğiniz bu platform ile yurtdışında yaşama kararınızın ardından neler yapmanız gerektiğini daha kolay öğreneceksiniz. Şimdi gelin Yurtdışındayız platformunda bulabileceğiniz belli başlı konulara daha yakından odaklanalım!

Yurtdışına Para Göndermek Nasıl Olur Öğrenin!

Türkiye’den yurtdışına para göndermek pek çok insan için büyük zorluklardan bir tanesi olarak kabul edilir. Çünkü yurt içinde havale ile gerçekleşen para gönderme işlemi yurtdışındaki bir hesaba gerçekleştirildiğinde daha farklı sonuçlara neden olur. Valör, SWIFT Kodu ve daha pek çok kavram ile karşılaşan insanlar için bir rehber bulmak oldukça değerlidir. Aksi takdirde ufak bir transfer işlemi için dahi günlerce uğraşmak durumunda kalınabilir.

Yurtdışındayız olarak sizin için para gönderme konusunda bütün detayları bir araya getiriyoruz. Üstelik sadece yurtdışına para gönderme değil aynı zamanda ülkelere özel rehberler sayesinde farklı avantajları da öğrenebilirsiniz. Banka fark etmeksizin her konuda bilgilenmenizi sağlayacak içeriklerle Yurtdışındayız ayrıcalıklarından faydalanabileceksiniz. Yurtdışı para transferi rehberine buradan ulaşabilirsiniz.

Yurtdışına Kargo & Ürün Göndermek

Bir ticari işletme ya da sevdiklerine eşya göndermek isteyen biri olarak yurtdışına ürün göndermek istiyorsanız neler yapmanız gerektiği ile alakalı detaylı araştırma yapmanıza hiç gerek yok! Çünkü yurtdışı ile ilgili neler yapmanız gerektiğini ve nelere dikkat etmeniz gerektiğini Yurtdışındayız ile öğrenebileceksiniz.

Kargo süreçleri ile başlayan ve ürünün alıcıya güvenle teslim edilmesi ile sonuçlanan serüven ile alakalı bilgilere ulaşırken daha uygun fiyatlı kargo göndermek için de alternatiflere ulaşıyor olacaksınız. İşinizi kolaylaştıracak özellikle yurtdışına taşınma sürecinde hayatınızı kolaylaştıracak bu bilgiler için Yurtdışındayız sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Yurtdışında Çalışmak ve Yaşamak

İnsanların en büyük hayallerinden bir tanesi de modern bir ülkede oldukça kaliteli bir kurumun çalışanı olmaktır.

Hemen hemen herkesin hayallerini süslemeyi başaran ve bu yönü ile insanların ilgisini çeken yurtdışında çalışmak sizin için de harika bir hayal olabilir. Bu hayalinizi gerçekleştirmeden önce bazı mantıklı adımlar atmanız gerekir. Çünkü yurtdışında çalışmak için gideceğiniz ülkenin şartlarını ve standartlarını bilmelisiniz.

Yurtdışında çalışmak gibi yaşamak da oldukça önemli bir konudur. Bu kararı almadan önce yaşamak istediğiniz ülkede neler olup bittiğini detaylı bir şekilde öğrenmelisiniz. Resmî tatiller, yaşam standartları, günlük harcamalar ve ortalama kazanç gibi detaylara hâkim olmalısınız. Yurtdışında yaşam hakkında sorularınızı da web sitesi aracılığıyla iletebilirsiniz.

Yurtdışında Eğitim Almak

Yurtdışında eğitim almak, Yurtdışındayız ile aklınızdaki soru işaretlerini giderebileceğiniz bir diğer konudur. Eğitim hayatınızı şekillendirmek ve daha başarılı bir kariyere sahip olabilmek amacı ile yurtdışında eğitim almak için neler yapacağınızı detaylı bir şekilde değerlendirmelisiniz. Yurtdışında eğitim konusunda ne tür seçeneklere sahip olacağınız, okula kabul almak adına neler yapacağınız ve diğer bütün konularda bilgi alabileceksiniz.

Yurtdışındayız platformunda daha önce yurtdışında eğitim almış ve deneyimlerini paylaşmış yazarların bilgilerinden yararlanabilirken eğitim yaşamınız boyunca karşı karşıya kalacağınız zorlukları da öğrenme şansı bulabileceksiniz.

Üstelik yurtdışında eğitim almak ile alakalı okul sonrası fırsatları da değerlendirme şansı bulabileceksiniz. Kafanızdaki soru işaretlerini gidermek ve birbirinden değerli seçeneklerden faydalanmak için Yurtdışındayız’da bulunan içerikleri detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Yurtdışında Vatandaşlık ve Evlilik İşlemleri

Yurtdışında evlenmek ve vatandaşlık almak istiyorsanız bu konuda nasıl bir yol haritası izlemeniz gerektiğini de profesyonel bir bakış açısı ile öğrenmeniz gerekir. Çünkü hukuki süreçlere hakim olmak adına sayfalarca hukuk kitabı okumak veya saatlerce internette bilgi kovalamak yerine Yurtdışındayız’dan faydalanabilirsiniz.

Yurtdışındayız, bulunduğunuz ülkede vatandaşlık alma ve evlilik ile alakalı bütün konuları sizler için açıklığa kavuşturuyor. Üstelik pek çok insanın farkında olmadığı ipuçlarını sizlere sunarak sürecin daha kısa bir zaman diliminde tamamlanmasına olanak sağlıyor.

Editör: TE Bilişim