Halka küpe modelleri, bir kadının gerek günlük gerekse özel günlerinin bir numaralı aksesuarlarındandır. Özellikle son dönemlerin en modası olan halka küpe, her türlü kıyafete kolaylıkla uyum sağlamaktadır.

Yüzlerce modeli bulunan halka küpeler, en sade olan kombininizi bile kolaylıkla tamamlamaktadır. Büyük, küçük ve orta modelleri bulunan bu halka küpeler, özellikle saçlarınızı topladığınız zaman daha ön plana çıkmaktadır. Mon Reve her zamanki gibi siz kadınlarımız için eşsiz bir koleksiyon hazırlamış ve sunmuştur. Siz de bu koleksiyonun büyülü dünyasında yolculuğa çıkabilir ve seçeceğiniz ihtişamlı modeller ile kendinizi değerli hissettirebilir ve kalitenin farkına varabilirsiniz.

Halka Küpe Modelleri

Black halka küpeler, kadınların son dönemlerdeki en favorilerinden bir tanesi haline gelmiştir. Küçük halka yapısıyla ve sade tasarımı ile kadınların günlük hayatlarının bir numaralı tamamlayıcısı olmuştur. Özellikle spor giyinmeyi seven kadınların tercih edebileceği bu model, kot pantolonlarla dahi çok şık durmakta ve öne çıkmaktadır.

Glitter Baby ise daha ışıltılı bir modeldir. Gümüş kaplamalı olan bu küpe, üzerindeki spiral detayları ile kadınların yine günlük hayat kombinlerinin bir numarası olmaktadır. Lily halka küpe modeli ise altın kaplamalı bir modeldir. Yine üzerinde büzgü detayları bulunan bu küpe, sade kombinlerinizi öne çıkaracak bir tasarımdır.

Daha büyük halka küpe modellerine ise yine koleksiyonda yer verilmiştir. Shine Like the Stars, Norah halka küpe modelleri, daha büyük halka küpelerdendir. Yapacağınız bir at kuyruğu ile kulağınızda çok şık bir görüntü sağlayacaktır. Detaylar için;  https://www.shopmonreve.com/kategori/halka-kupe

Editör: TE Bilişim