Kadınlar hamileliğin belirli bir süresinden sonra, giyim konusunda sorun yaşarlar. Hem kilo alımı, hem de karnın büyümesi sonucunda modern bir görüntüden çok, rahat kıyafetler tercih ederler. Hamilelikte de modaya uygun kıyafetler kullanılabilir. Bunun için, bir kaç parça hamile giyim ürününü dolaba eklemek yeterli olacaktır.

Hamile Giyim Modası

Hamile giyiminde en çok tercih edilen parça, taytlardır. Hem günlük giyimde hem de özel günlerde farklı kombinler yapılarak giyilebilir. Beli lastikli pantolonlar, hem dar paça hem de İspanyol paça seçeneklerle kullanılabilir. Uzun ve geniş etekler her zaman kurtarıcı parçadır. Üst giyimde bol ve uzun gömlekler, oversize bluzlar, hamile giyim de en çok tercih edilen parçalardır. Likralı geniş kesim ceket ve hırkalar da tercih edilen modellerden bazılarıdır.

Hamile Giyim Fiyatları

Hamile giyim fiyatları ile normal giyim fiyatları arasında pek bir fark bulunmaz. Her üründe olduğu gibi kalite ve markalar fiyatları belirler. Her bütçeye uygun olan, modeller mutlaka vardır. https://www.lohusasepeti.com/hamile-giyim sitesinden, ürün ve fiyatları inceleyebilirsiniz.

Editör: TE Bilişim