Her Sezonun İddialı Parçası Bluzlar Bu Sezon Da Göz Alıyor

Kadın giyiminin en işlevsel parçalarından olan bluz modelleri, farklı kombinler yaratmak isteyen kadınlar arasında popülerliğini koruyor. Kot pantolonlarla, kumaş pantolonlarla, eteklerle, taytlarla ve ikili takım modelleri ile kombinlenebilen bluz modelleri Setre koleksiyonunda yer alan birbirinden şık modelleri ile her sezonun gözde parçaları arasında yer almayı garantiliyor.

Yaşları ne olursa olsun giyimine özen gösteren tüm kadınlar iş hayatında da sosyal hayatta da kendi tarzlarını en iyi şekilde yansıtacak kıyafetleri seçmeye özen gösteriyorlar. Kadın giyiminin en çok tercih edilen ürünlerinden olan bluz modelleri Setre tarafından yılın her mevsiminde ve her hava koşulunda konforlu bir şekilde kullanılacak şekilde tasarlanıyor. En kaliteli malzemelerin kullanılmasıyla üretilen ve moda trendlerini yakından izleyen Setre bluz modelleri; tarz, desen ve renk çeşitliliğinin yanı sıra kalitesinden ve dayanıklılığından uzun yıllar boyunca ödün vermemesi nedeniyle de kadınların ilk tercihi olmaya devam ediyor. Her ortamda tercih edilecek kombinlerde kullanılabilen Setre bluz modelleri rahatlığı, şıklığı, kalitesi ve uygun fiyatları ile gardroplardaki yerini garantiliyor. Günlük yaşamda tercih edilecek ve gardroplara büyük bir zenginlik katacak Setre bluz modelleri geniş renk yelpazesi, kumaş yapısı ve kesimleri ile pek çok farklı alternatif sunuyor. Özellikle yaz aylarında kullanılmak üzere üretilen Setre bluz modelleri siyah ve beyaz gibi en çok tercih edilen klasik renklerin dışında düz renklerin ve ince kumaşların kullanılmasıyla, kısa kollu ya da sıfır kollu olarak kadınların beğenisine sunuluyor. Kullanılan malzemelerin kalitesi ve sağlık açısından uygunluğu nedeniyle en sıcak havalarda bile sağladığı konfor nedeniyle kadınların vazgeçilmez tercihlerinden biri oluyor. Rahatlığı ve şıklığı bir arada sunan Setre bluz modelleri renk çeşitliliği sayesinde kadınlara pek çok farklı kombin yapma avantajını da sağlıyor.

Bluz modelleri iş hayatı kombinlerinde de sıklıkla kullanılıyor. İş hayatındaki görünüş, iletişimde olunan kişiler üzerinde bir algı yaratılmasında son derece önemli bir etkiye sahip bulunuyor. Setre bluz modelleri arasından seçim yapan kadınlar şık ve rahat bir görünüşe sahip oluyor, sezonun en trend parçalarını havalı bir şekilde taşıyarak ofis ortamının da yıldızı haline gelebiliyorlar. Kurdeleli bluz modelleri ofis şıklığına zarif ve yumuşak bir dokunuş yapmak isteyen kadınların hiçbir zaman vazgeçemediği parçalar arasında yer alıyor. Siyah beyaz çizgili kurdeleli bluz ya da lacivert volanlı bluz modelleri kullanılarak oluşturulan kombinler zarifliği ve mükemmeliyetçiliği ön olana çıkaran bir tarzı gözler önüne seriyor.

Kombinleriniz Şıklığınızın İmzası Olsun

Değişen moda anlayışlarına bağlı olarak kadın giyim modasında maskülen çizgiler taşıyan ikili takım modelleri çok daha sık tercih ediliyor. Farklı tarzlarda üretilen Setre ikili takım modelleri kadınlara hem ofis hayatında hem de günlük yaşamlarında kendi tarzlarına en uygun alternatifler ile takım elbise şıklığını yaşama imkanı sunuyor. Son dönemlerde klasik çizgideki ikili takım modellerinin yanı sıra spor tarza hitap eden ikili takım modellerine gösterilen ilgide de bir artış yaşanıyor. Çizgili ve renkli ikili takım modelleri de kadınlar tarafından sıkça tercih ediliyor. Ayrıca günümüz moda anlayışı çerçevesinde ikili takım modellerinde koyu renkler yerine pastel renklerin kullanımına ağırlık veriliyor.

Kadın modasında ikili takımların hakimiyeti giderek artıyor. Modadaki trendleri ve kadınların ihtiyaçlarını yakından izleyen Setre de her sezon yenilenen koleksiyonlarında ikili takım modellerine daha fazla yer veriyor. Göz alıcı şıklığın en önemli temsilcilerinden biri olarak kabul edilen ikili takım kombinleri resmi ve klasik modellerin yanı sıra dekolteye de yer veren kombinleri ile dikkat çekiyor. İkili takım modellerinde pantolonlar genelde kısa ve dar paça şeklinde oluyor. Ceketler de blazer ceket modelinde ve daha spor bir tarza hitap edecek şekilde tasarlanıyor. Bununla birlikte bazı ikili takım modellerinde deri ya da zincir gibi detayların kullanılması ile resmi havanın yerini feminen bir görünüme bırakması sağlanabiliyor.

Setre Her Zaman Kaliteyi En Uygun Fiyatlar İle Sunuyor

Kadın modasının en köklü isimlerinden olan Setre birbirinden tarz ve göz alıcı ürünleri ile her kadına çabasız bir şıklık imkanı sunuyor. Farklı tarzları benimseyen kadınlara hitap eden ürünlere koleksiyonunda yer vermeye özen gösteriyor. Setre koleksiyonları her sezon modadaki son trendlere göre yenileniyor. Setre tarafından üretilen birbirinden tarz, kaliteli , şık ve göz alıcı ürünler Setre perakende satış mağazalarında müşterilerinin beğenisine sunuluyor. Dünya genelinde pek çok ülkeye ihracat yolu ile ürünlerini ulaştıran Setre ürünlerine setre.com adresindeki online mağaza aracılığı ile de ulaşılabiliyor. Kalitenin ve şıklığın her kadının hakkı olduğu anlayışını benimseyen Setre ürünlerini her zaman için en uygun fiyat politikaları ile satışa sunmaya özen gösteriyor. Siz de Setre mağazalarından ya da https://www.setre.com/ adresinden markanın geniş çeşitliliğe sahip ürünlerini inceleyebilir ve tarzınıza en uygun ürünleri uygun fiyat avantajından yararlanarak satın alabilirsiniz.



 

Editör: TE Bilişim