Hisarlar Mahindra, 12-13 Temmuz tarihlerinde Mahindra&Mahindra şirketinin tepe yönetiminden M&M firmasının tüm şirketlerinin Grup CFO’su ve Grup Bilgi Sistemleri Başkanı  Parthasarathy Vankipuram Srinivasa’ı, M&M Tarım Sektörü COO’su Harish Chava’ı, M&M Genel Başkan Yardımcısı ve Tarım Ekipmanları Sektörü CFO’su Nikhil Madgavkar’ı ağırladı.

Ziyaretin ilk gününde Hisarlar Mahindra dağıtım ağının önemli bayilerinden olan Karacabey Tarımı ziyaret eden ve tarım ekipmanları piyasası konusunda bilgiler alan ekip, ardından Kütahya Tavşanlı OSB de bulunan Hisarlar  Mahindra Tarım Makinaları Fabrikasındaki üretim alanlarını ve teknolojilerini inceledi.

Misafir ekip, ikinci gün Hisarlar Merkez Fabrikada üretim sahalarını gezdikten sonra Hisarlar Mahindra yöneticileriyle toplantıda bir araya geldi. Toplantıda misafirlere, Hisarlar Mahindra’nın dört yıllık projeksiyonları, yeni projeleri ve yıllık hedefleri aktarıldı.

Grup CFO’su Bay Parthasarathy toplantıda yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “ M&M’nin dünya çapındaki faaliyetlerinde büyük hedeflerine adım adım yaklaştı. Hisarlar Mahindra da bu hedeflere ulaşmada artık M&M ailesine dahil olarak katkı sağlayacaktır.”

Mahindra Grup

Mahindra Grubu, insanların yenilikçi çözümleri ile yükselmelerini, kırsal refahı artırmalarını, kent yaşamını geliştirmelerini, yeni iş alanları oluşturmalarını ve büyük insan topluluklarının beslemelerini sağlayan 17.8 milyar dolarlık bir şirketler gurubudur. Hindistan'da ve Dünyanın çeşitli bölgelerinde Traktör, otomotiv, ticari araçlar, bilgi teknolojisi, finansal hizmetler ve devre mülk mülkiyetinde lider konuma sahiptir ve hacim bazında dünyanın en büyük traktör şirketidir. Ayrıca, havacılık, tarım, komponentler, ticari araçlar, danışmanlık hizmetleri, savunma, enerji, sanayi ekipmanları, lojistik, gayrimenkul, çelik ve iki tekerlekli olmak üzere güçlü bir global üretime sahiptir. Merkezi Hindistan'da bulunan Mahindra, dünyanın birçok ülkesinde 200.000'den fazla çalışanı bulunmaktadır.

Editör: TE Bilişim