Home Store Yaz koleksiyonu, denizin ve mavinin enerjisinin sentezlendiği capcanlı bir moda ile karşımızda. Lacivert ve kırmızı çizgili elbiselerden çapalı t-shirtlere, hasır çantalardan sandaletlere kadar uzanan marine temalı ürünler, sizi renkli bir moda yolculuğuna çıkaracak.

Home Store 2017 yaz koleksiyonunda, kırmızı ve beyaz renklerle kombinlenebilen,  çapa, arma, ip ve halat detaylarıyla işlenmiş mavinin her tonunu vitrinlerine taşıyor.

Bu sezon daha pastoral tonlara bürünmüş, kadın giyimin vazgeçilmez klasiklerinden. Hem spor hem de şık görünüme sahip olmak isteyen kadınların tercihi Home Store, Marine koleksiyonunda yer alan deniz, kaptan, tekne ve yelken temalarıyla bir araya gelen lacivert ve kırmızı çizgili elbiseler, çapalı ve armalı t-shirtler, hasır çanta ve sandaletleriyle takipçilerinin en favori yaz parçaları arasında yer alıyor.

Deniz’den ilham alan tasarımlar                                                                                                           

Bu yaz da modayı yakından takip eden stil tutkunlarını renkli bir moda yolculuğuna çıkaran Home Store Marine Koleksiyonu, yazlık kıyafetlerle rahatlıkla kombinlerek gündüzden akşama geçişte günü kurtaran parçalar oluyor.

Editör: TE Bilişim