İkinci el hasta yatağı fiyatları sahibinden çok kapsamlı bir konudur. Bir hasta yatağında sıfır da olsa ikinci el de olsa fiyatları etkileyen bazı hususlar bulunmaktadır. Yatağın kaç motorlu olduğu ya da motorlu mu motorsuz mu olduğu, yatağın içinde taşıdığı özellikler ve yatağın satın alınacağı adres ikinci el hasta yatağı fiyatlarını etkilemektedir. Bu nedenle önce yatağı beğenmeli ve sonrasında firmamız ile görüşmelisiniz.

İkinci El Hasta Yatağı Hakkında

İkinci el yatak, hasta bireylerin kullanıp artık ihtiyaç duymadığı zamanlarda ya da yatağını değiştireceği zamanlarda sattığı yataklardır. Her ne kadar Sağlık Bakanlığı ikinci el hasta yataklarına çok hijyenik bakmasa da ikinci el hasta yatağı bazen çok gerekli olabiliyor. Maddi durumu el vermeyen kişiler sıfır hasta yatağı alamıyor ve bu durumda ikinci el hasta yatakları onlara daha cazip geliyor.

İkinci el hasta yatağının içindeki yatak bir güzel dezenfekte edilirse asla bir problem yaşanmaz. Evet, ikinci el hasta yatağı normal şartlarda kullanılmaması gerekir fakat bizler yataklarımızı iyice temizledikten sonra satışa sunuyoruz. Böylece hastalarımızın sıfırdan farkı olmayan yataklarda hayatına devam edebiliyor ve bu durum onlar için asla bir tehlike oluşturmuyor. İkinci el hasta yatağı fiyatları sahibinden içerisine temizlik işlemi kesinlikle dâhildir.

İkinci El Hasta Yatağı Temizliği Nasıl Yapılıyor?

Bizler, ikinci el ve sıfır hasta yatağı satışı yapan bir firmayız. Bu nedenle yatakları bizzat kendimiz yıkamıyoruz. Anlaşmalı olduğumuz yatak yıkama firmalarına firmamıza gelen ikinci el yatakları gönderiyoruz. Orada özel temizleme ilaçları ile yatakları tertemiz yapıyorlar ve bize getiriyorlar. Bizler de müşterilerimize tertemiz yataklarımızı satıyoruz.

Sizler de firmamızdan hijyenik ikinci el hasta yataklarını satın alabilir ve güvenle hastalarınızı yatırabilirsiniz. İnternet sitemizden yorumlarımızı okuyabilir ve diğer müşterilerimizin bizden memnun kaldığını görebilirsiniz.

Garanti Kapsamı Dâhil Değildir

İkinci el hasta yatağı fiyatları sahibinden içerisinde garanti bedeli bulunmuyor. Sadece bizim firmamızda değil diğer firmalarda da ikinci el hasta yataklarının garanti kapsamı bulunmuyor. Garanti kapsamı şu şekildedir; bir kişi sıfır alır ve firma kendinden emin olduğu için müşteriye garanti süresi hizmeti verir. Fakat sıfır yatak sahibi kişiler yatağı başka bir firmaya sattıktan sonra artık garanti kapsamı otomatik olarak bitmiş oluyor.

Bu sebepten dolayı hiçbir firma müşterilerine sattığı ikinci el hasta yatağı garanti süresi veremiyor. Bizler de veremiyoruz fakat bizler her ne olursa olsun sürekli sizin yanınızdayız ve desteğimizi üstünüzden hiç eksik etmiyoruz. Firmamızdan yatak almadan önce de aldıktan sonra da ne zaman isterseniz bizi arayabilir ve merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.

Başkasında Yok Ama Bizde Var

Hiçbir firma ikinci el hasta yatağı satışı yaptıktan sonra müşterilerinin arkasında durmuyor. Teknik servis hizmeti ise kesinlikle vermiyorlar. Oysa bizler müşterilerimize sattığımız yataklar ikinci el bile olsa her daim yanlarında bulunuyoruz. Yatakta herhangi bir aksam bozulduğunda, parça değişimi yapılması gerektiğinde elimizden geleni yapıyoruz. Teknik servis hizmetlerimiz ücretlidir yani ikinci el sahibinden teknik servis ücretini karşılamıyor.

Teknik servis ücretlerimiz ise yatağın bozulan aksamına göre farklılık gösteriyor. Sabit bir fiyatımız bulunmuyor çünkü bozulan her parça ayrı maliyet çıkarır ve bizler de buna yönelik müşterilerimize bir fiyat biçiyoruz. Önemli olan sizlere bu hizmeti sunuyor olmamız ve bu durumdan bütün müşterilerimiz oldukça memnun ve biz sizlerin de memnun kalacağını düşünüyoruz.

Firmamızda Satışlar Nasıl Gerçekleşiyor?

Firmamızdan ikinci el yatak veya almak istiyorsanız ve adresiniz bize yakınsa eğer firmamızı ziyaret ederek mağazamızdaki hasta yataklarını görebilirsiniz. Bu durumda sizden adres bilgilerinizi alarak bir gün içinde teslimatınızı gerçekleştiriyoruz. Eğer adresiniz bize uzaktaysa internet sitemiz üzerinden ürünlerimizi görebilir ve alt tarafta yer alan ‘’satın al’’ butonuna basarak satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Bu durumda karşınıza çıkacak ekrana adres ve telefon bilgilerinizi yazmanız gerekecek. Bu bilgileri yazdıktan sonra satış danışmanlarımız sizi arayacak ve sipariş onayınızı alacaklar. Onay verdikten sonra 3 iş günü içerisinde yatağınız evinize teslim edilmiş olacaktır. Detaylı bilgi için firmamızı arayabilirsiniz ya da bizi ziyaret edebilirsiniz.

Editör: TE Bilişim