Dünya genelinde sürekli olarak sosyal medya hesaplarının kullanıcı sayıları hızlı bir şekilde artmaktadır. İnsanlar hedef kitlelerine mesajlarını ulaştırabilmek için Instagram, Twitter gibi çeşitli sosyal medya hesaplarını kullanmaktadır. En çok merak edilen konulardan birisi İnstagram profilime kim baktı konusudur. Ancak kullanılan sosyal medya hesabı üzerinden sadece takipçilerinizi görebilmektesiniz. Stalkci uygulaması takipçiniz olmadan sizin profilinizi görüntüleyen kişileri tespit ediyor ve size gösteriyor. Paylaştığınız resimleri kim görüntüledi, profilime kim baktı sorularınıza en doğru cevabı veriyorlar.

Uygulama Nasıl Kullanılır?

Kullanmış olduğunuz sosyal medya hesabı, Instagram veya Twitter hangisi olursa olsun Stalkci uygulamasını kullanabilmeniz için bu uygulamaya hesabınız üzerinden bağlantı yapmalısınız. Bu uygulama artık sizin Twitter profilime bakanlar kimler sorunuza cevap verecektir. Stalkci uygulamanın kullanılabilmesi için sahip olduğunuz hesap aracılığı ile bağlantı yapmanız gerektiğini, hesabınızla ilgili yapılan görüntülemelerin son 24 saat içerisinde olanları size gösteriyorlar.

Sağladığı Avantajı

İnsanlar Instagram, Twitter gibi sosyal medya hesapları üzerinden gizli iz sürmeler yaparak aradıkları kişileri bulmaya çalışmaktadırlar. Stalkci uygulaması ile size bu imkanı sunuyorlar. İnstagram profilime bakanlar beni takip edenler son 24 saat içerisine görüntüleyenler kimler bunları görerek, sizi bulmaya çalışan kişileri rahatlıkla görebileceksiniz. Stalkci uygulama hizmetlerini masaüstü uygulama erişimi ile sağlıyor ve bu yöntemle daha sağlıklı sonuçlara ulaşmanızı sağlıyor. Gizli hayranlarınızı öğrenebilmenizi sizlere Stalkci uygulaması sağlayacaktır.

https://stalkci.org

Editör: TE Bilişim