Tahancı Hukuk Bürosu olarak sizlere hizmet verirken aynı zamanda hukuksal olarak aklınıza takılan ya da birçok karmaşık hukuksal terimden dolayı anlamakta zorlandığınız hususları anlamanız konusunda yardımcı oluyoruz. Ankara'da bulunan ofisimiz başta tüm avukat arkadaşlarımızla birlikte sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz. Özellikle hukuksal terimlerin çok kullanıldığı ve bu terimlerin günlük hayatımızda yer almamasından dolayı birçok konuyla alakalı olarak yeterli bilgi elde etmeniz ne yazık ki mümkün olmayacaktır. Bununla birlikte bir profesyonel gözüyle değerlendirilmesi gereken meselelerin de olduğunu asla unutmamalısınız.

Özellikle elde ettiğiniz konularda yaptığınız yorumlarla birlikte bir sonuca vardığınızı zannetmiş olsanız da aslında küçük bir hata ya da en ufak bir ayrıntıyı atlamanız durumunda kazanacağınız davaları kaybetmek durumunda kalmanız mümkün olacaktır. Bu noktada özellikle son dönemde oldukça fazla gündem olan Ohal komisyonu kararına itiraz konusunda yapılan yardım taleplerine cevap verirken birçok farklı konuyla ilgili olarak da çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çalışmalarımıza Ankara başta olmak üzere ülkemizin her bölgesinde devam ederken aynı zamanda sizlere daha iyi hizmet verebilmek adına hizmetlerimizi daha iyi koordine edebilmek için gayret sarf ediyoruz.

Uzman Avukat Kadrosu

İş davası avukatı ankara hizmetleri başta olmak üzere aldığımız tüm davalarda, o davalarda yeterince deneyime sahip olan avukat arkadaşımızı görevlendiriyoruz. Bu noktada tüm avukatlarımız mesleki yeterliliğe sahip olup her türlü davaya girebilecek düzeyde olsa da özellikle belirli davalarda daha çok çalışmış olan avukatlarımızı o konuyla alakalı davalarda görevlendiriyoruz. Bu sayede davanın lehinize sonuçlanması adına da çok büyük bir adım atılmış olacaktır.

Faaliyet Alanlarımız

Tahancı Hukuk Bürosu olarak sizlere hukuksal anlamda her konuda yardımcı olmaktayız. Bunun yanı sıra sadece davalarla alakalı olarak değil hukuksal anlamda her olayla ya da aklınıza takılan her konuyla alakalı olarak hukuk büromuza başvuruda bulunabilirsiniz. Başvurunuz sonrasında gerekli olan tüm araştırmalar yapılarak sizlere gerekli bilgiler verilecek ve dava süreciniz sırasında olduğu gibi dava öncesinde ve sonrasında da gerekli tüm durumlarda yanınızda olmaya devam edilecektir.

Güvenlik soruşturması avukatı hizmeti son dönemde oldukça fazla talep edilen hizmetlerimiz arasında olmakla birlikte sizlerin her türlü ihtiyacında yanında olmaktayız. Bu konuda yaptığımız çalışmalar çerçevesinde birçok faaliyet alanımız bulunmaktadır. Bununla birlikte her konuyla alakalı görev yapabilecek uzman avukat kadromuz bulunmaktadır. Bu sayede davalarda başarı oranımız oldukça yüksektir. Genel olarak her hukuksal konuyla alakalı olarak hizmet vermekle birlikte aşağıda ki faaliyet alanlarımız en fazla tercih edilen hizmetlerimiz arasındadır.

Aile Hukuku

Ceza Hukuku

İcra ve İflas Hukuku

İdare Hukuku

Memur - Personel Hukuku Davaları

İş Hukuku

Kıdem Tazminatı Davası

İhbar Tazminatı Davası

Fazla Mesai - Çalışma Ücreti Davası

Gümrük Hukuku

Vergi Hukuku

Editör: TE Bilişim