Genel Merkezi Ankara'da bulunan; yurt içinde ve yurt dışında çok geniş teşkilat ağına sahip Ahi Evran Ocağı İş Adamları Derneği Eskişehir’den  uzun yıllarca iş kadını olarak ticaret yapan aynı zamanda siyasetin sevilen siması Tülay Karataş’a “Başarılı İş Kadını ” ödülüne layık görüldü.

Ankara Çukurambar’da bulunan Ahi Evran Ocağı İş Adamları Derneğinin Genel Merkezinde gerçekleşen törende; Genel Başkan Yunus Çelik tarafından takdim edildi.  Ödül hakkında konuşan Başkan Çelik “yapılan izlem ve araştırmalar neticesinde Ahi Evran kültürüne yakışan ciddiyet ile ticari gayretlerini devam ettiren Sayın Tülay Karataş arkadaşımızı kutluyoruz. Ahi Evran Ocağı olarak kültürümüzden gelen ticari zenginliğin yaygınlaşmasını ve bu vesile ile Eskişehir'deki tüm iş insanlarına bu hassasiyete sahip çıkmalarını temenni ederiz.” şeklinde konuştu.

Tülay Karataş ‘da yaptığı konuşmada “Hayatımızın tüm evrelerinde geleneksel kültürümüzün bize kattığı zenginlikleri içselleştirmeye çalışıyoruz. Ahi Evran’ın ortaya koyduğu kriterler bizleri başarıya ulaştıracaktır” dedi.

Editör: TE Bilişim