Camları çift taraflı temperli, ısıcamlı olan daha güvenli, etkin ve yalıtım özellikleri ile enerji tasarrufu oluşturmaktadır. Sistem içinde yer alan camların renkleri ve özellikleri sayesinde performansları oldukça yüksektir. Bu şekilde her mevsim şartlarında daha yalıtımlı ve konforlu bir şekilde yaşam olanları elde edebilirsiniz. Sistem yeni nesil yalıtım camı üniteleri kullanılır.

 Yeni nesil yalıtım camı özellikleri arasında;

 * Hava boşluğu sağlayan yalıtım

 * Kaplamaları ve renkli camların ısıyı içeride tutuma özelliği ile de yalıtım sağlanması bulunur.

 Hem hırsızlığa, hem de kazalara karşı önlem olarak bu yeni nesil yalıtım camı verimli kullanımlar sunuyor.

 Sistemin Teknik Özellikleri

 Sistem yana kayar, sürmeli ısıcam olması ile iç mekanlarda daralma oluşturmaz. Bu sistemde istenildiği kadar kanat kullanılabiliyor, bu da farklı kullanım alanlarına özel olarak tasarlanmasını sağlıyor. Giriş çıkış alanlarına engel olmayan bu sitemin teknik yapısı 6mm Temperli Cam+(16)+6mm Temperli Cam ya da 4mm Temperli Cam+(20)+4mm Temperli Camda kullanılabilir. Darbelere karşı oldukça dayanıklı olan sistem kırılma halinde de tehlike oluşturmaz.

 Sistemin en önemli teknik özellikleri şu şekildedir:

 - Sistem sessiz ve kolaylıkla çalışmaktadır.

 - Ara fitilleri ile camlar istenilen alanda toplanabilir.

 - Geniş kasa modeli ile 45 derece olmayan kasa birleşmeleri 90 derece olarak kullanılabilir.

 - Camların büyüklüklerine göre 3 rulman kullanılabilir.

 - Farklı model ve renk seçenekleri ile her mekan için uyumludur.

 - Paslanma yapacak malzeme kullanılmayan sistemde, alüminyum profillerin açık kısımlarında polyemid kapak bulunuyor.

 Isıcamlı Sürme Sistemlerinin Kullanım Alanları

 Her ortama uyum sağlayabilecek bir sistem olan sürme sistemleri daha çok kış bahçesiz uygulamalarında tercih edilmektedir. Ofis bölmeleri, vitrin, Otel, Cafe ya da restoran gibi işletmelerin açık alanlarının kapatılması içinde kullanılır. Kullanılan ısıcam özelliğine bağlı olarak tek bir camda 3 ya da 4 kata varan yalıtım sağlanabiliyor.

 Bu da uygulanan alanlarda kışların daha sıcak ve yazların daha serin geçmesini sağlıyor. Sistem içinde özel su tahliye ve damlalık sistemi bulunur. Bu sistemde içte su oluğu olurken dışta ise damlalık olarak görev yapar. Bu şekilde sistem içerisine sistem çok az su gelir. Gelende tahliye boruları ile dışarı atılır.

Detaylı bilgi ve iletişim için lütfen u ziyaret ediniz.

Editör: TE Bilişim