Bünyesinde barındırdığı zengin turistik noktaların yanı sıra dönem dönem düzenlenen fuarlarla da iş adamı ve yatırımcıların ilgi odağı haline gelen İzmir, Türkiye'nin en çok turiste ev sahipliği yapan şehirlerinden biri konumundadır. Tarihi asansörü, Efes antik kenti, saat kulesi ve kordon boyuyla turistleri çeken İzmir’de konaklamak içinse çeşitli alternatifler mevcut. İster ailenizle, ister tek başına konaklayabileceğiniz en güzel otellerden biri, belki de en iyisi ise Prestige Hotel Dönmez'dir.

İzmir’in Aliağa ilçesinde konumlanmış bulunan otel, halihazırda hotel aliağa dendiğinde akla ilk gelen adreslerden biridir. Göz alıcı güzellikteki manzarası, şehir merkezindeki konumu sayesinde tüm uğrak noktalarına yakın olması, tecrübeli personel kadrosu ve 4 yıldızlı hizmet kalitesi de cabası.
İki farklı oda tipi mevcut
Otelde konaklamak isteyenleri standart ve köşe olmak üzere iki farklı seçenek bekliyor. İhtiyaca ve odada kalacak kişi sayısına göre bu seçeneklerden size en uygun olanını tercih edebilmeniz mümkün. Ücretsiz sabah kahvaltısı ve WiFi bağlantısı ise otelde standart olarak sunulan hizmetler arasında. Dilediğiniz zaman odanızın temizlenmesini talep edebilir, havlu ve nevresim örtülerinin değişmesini sağlayabilirsiniz.

Rezervasyonunuzu yaptırırken odanızın deniz veya doğa manzaralı olmasına karar verebilmek de yine sizin elinizde. 1982 yılında temelleri atılan ve o tarihten günümüze dek binlerce müşterinin güvenle konaklamasına imkân tanıyan Prestige Hotel Dönmez, ismiyle müsemma hizmet anlayışıyla Aliağa’nın en prestijli otellerinden biri konumuna gelmiş bulunuyor. Siz de köklü geçmişe sahip bu otelde güvenle, huzur ve rahatlıkla dilediğiniz süre boyunca konaklayabilirsiniz.

Kapalı restoranında lezzetli yemekleri afiyetle yiyebileceğiniz otel, bünyesindeki uzman aşçı kadrosuyla Türk ve dünya mutfağından eşsiz tatları misafirleriyle buluşturmaya devam ediyor.

Toplantı ve davetler için de ideal mekan
Prestige Hotel Dönmez üstün hizmet anlayışıyla sunduğu konaklama imkânlarıyla olduğu kadar, toplantı ve davetlerde de profesyonel ekipman ve çalışan kadrosuyla tercih sebebi haline geliyor. Sahip olduğu gelişmiş ses sistemi ve projeksiyon donanımıyla toplantı, sergi ve kongrelere ev sahipliği yapan otelin salonu 50 kişilik kapasiteye sahip. Bu gibi avantajları sayesinde iş adamı ve sanayicilerin var olan tüm izmir aliağa otelleri arasındaki tercihi çoğunlukla Prestige Hotel Dönmez oluyor.

Uygun fiyata kaliteli hizmet sunuyor
Her biri uzun yıllardır tecrübe kazanmış 24 personeliyle en iyi hizmeti size sunmayı hedefleyen Prestige Hotel Dönmez, İzmir’in Aliağa ilçesine yapacağınız ziyaretlerde konaklama hizmeti almak için bir tık kadar uzağınızdadır.

Sizler de 0 (232) 617 18 00 numaralı telefonu arayarak en iyi aliağa otelleri arasındaki Prestige Hotel Dönmez’de konaklamak için rezervasyon yaptırabilirsiniz. Dilerseniz prestigehoteldonmez.com adresini ziyaret ederek online rezervasyon oluşturabilmeniz de mümkün. Erken rezervasyon fırsatlarından faydalanarak şehrin ilk ve tek 4 yıldızlı otelinde uygun fiyatlarla konaklamak için acele etmenizde fayda var.

Firma Adres : Hükümet Cad No 51 35800 Aliağa , İZMİR
Telefon : 0 (232) 617 18 00
Mail : [email protected]
Web Site : Prestige Hotel Dönmez, Aliağa Otelleri İzmir, Aliağa Hotel

Editör: TE Bilişim