Yalıtım ve izolasyon işlemlerinde ihtiyaç duyulan ürünlerin hepsini toptan bir şekilde hammadde olarak tedarik eden İzonem, alanındaki en başarılı firmalardan biri olarak karşımıza çıkar. Sentetik, elyaf, sünger ve mobilya sektörlerinde en çok ihtiyaç duyulan yalıtım köpüğü ürünlerinin hepsi firmanın bünyesinde yer almaktadır. Üstelik oldukça uygun fiyatlarda sahip olabileceğiniz yeni nesil sprey yalıtım köpükleri de bulunmaktadır.

Sprey poliüretan köpük yeni nesil yalıtım işlemlerinde en çok tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır. İşlem sonrasında herhangi bir sabitlemeye gerek duymadan, malzeme üzerine boyama dahi yapabilmeniz mümkündür. Üstelik kullanım kolaylığı açısından ürün tek seferde 3 metre karelik bir alana yalıtım yapabileceğiniz kadar yetmektedir. Bu bakımdan ürün kalitesi müşteriler tarafından fazlasıyla beğenilmektedir.

Poliüretan Köpük Kullanım Alanları

Çatı izolasyon, duvar, bodrum, zemin ve daha birçok farklı yapı bölgesinde poliüretan köpükleri kullanabilmeniz mümkündür. Hem ses hem de ısı yalıtımı konusunda oldukça başarılı bir ürün olarak karşımıza çıkan poliüretan köpükler kullanım alanları kapsamında da fazlasıyla geniştir. Ürünü kullanabileceğiniz genel uygulama alanlarının hepsini sizlere aşağıda maddeler halinde sıraladık.

  • Çatı, tavan arası, dış cepheler, bodrumlar, su basması görülen bölgeler, zemin, iç duvar ve katlar arası örtüşmelerde
  • Balkon, kapılar, pencere eğimleri, boru ve kanallar, eğimli yüzeylerde, bozuk tüm yüzeyler için kullanılabilmektedir.

Belirttiklerimiz dışında otomotiv sektöründe de poliüretan sprey köpükleri rahatlıkla kullanılabilmektedir. Araç kasalarında ve römorklarında hatta yat ve teknelerde dahi yalıtım maksatlı poliüretan sprey köpük kullanımı mümkündür.

Editör: TE Bilişim