J-plasma işlemi genel olarak yüzde, boyunda ve vücutta cildi sıkılaştırmak için kullanılan ve etkin sonuçlar sunan bir sistemdir. Yeni nesil bir güzellik sunan j- plasma aynı zamanda farklı bir işleme de sahiptir. J- plasma sayesinde  radyo frekans enerjisi ve helyum gazını birleşerek gereken etkiyi sağlamaktadır.

 J-plasma yapılırken kullanılan  RF ve helyum gazı arasındaki kombinasyon sayesinde küçük boyutlu helyum molekülü J-plasma  ucundan geçerek plazma enerjisini meydana getirir. Doku travmasını ortadan kaldıran j-plasma işlemi sayesinde etkin sonuçlara ulaşmak çok daha kolay bir hal alır.

Genel olarak j-plasma  yeni nesil bir selülit tedavisi olarak bilinmektedir. Bunun yanı sıra cildi çeşitli açılardan yenileme özelliği sayesinde j-plasma çok daha sıkı bir görünüm elde etmenizi sağlar. Bu  sayede j-plasma ile hem pürüzleri ortadan kaldırabilir hem de gergin ve sıkı bir cilde sahip olabilirsiniz.

Kadınlarda hormonal değişimlerin yaşandığı hayati dönemlerde kilo artışı ve vücut deformasyonları ortaya çıkabilir. Özellikle menopoz dönemi ile birlikte gelen kilo alımından dolayı elastikiyet sorunları oluşabilir. J- plasma uygulaması sayesinde ciltte oluşan sarkma ve gevşeme problemleri ortadan kalkabilir.

Genel olarak cilt yapısına ve deformasyona bağlı olarak j- plasma uygulamasının yapılma süresi değişiklik gösterebilir. Çoğu cilt probleminde j-plasma sayesinde tek seansta bile gözle görülür farklar elde etmek mümkündür.

J-plasma Nasıl Yapılır?

J-plasma  temel anlamda radyo frekans enerjisi kullanılarak yapılan bir uygulama olarak karşınıza çıkar. Genel olarak bu uygulama yapılırken cilt altına 85 derecelik bir  ısı verilir.  Kullanılan teknoloji yeni nesil olduğu için bu ısıyı ısa sürede deri altında hapsetmeyi başarır.

Derinin üst yüzeyi bu ısıyı hissetmediği için işlem esnasında acı ile karşılaşmazsınız.  Herhangi bir cilt hasarı veya deri yanması problemleri yaşamadan işlemi tamamlayabilirsiniz.

Plasma uygulaması esnasında  alt ve üst deri arasındaki ısı farkı fazla olduğu için etkin bir şekilde başarıya ulaşılmış olur. Bu işlem neticesinde o bölgedeki selülitler ortadan kalkmış olur.

J-plasma işlemi başta olmak üzere merak ettiğiniz tüm estetik işlemleri için https://blancclinic.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Editör: TE Bilişim