Kadınların saçlarına ne kadar önem verdiklerini, saç problemleri yaşayan ya da çok daha parlak ve bakımlı saçlara sahip olmak isteyen kadınların her daim kuaförlerinde soluğu aldıklarını hepimiz biliriz. Saç konusunda hassas olan kadınlar saç modasının ve günün trendlerinin, saç bakımı tüyolarının çok sıkı takipçisidir  ve saçlarını her zaman güvenebilecekleri bir kuaföre emanet etmek ister.

Daha bakımlı ve dikkat çeken saçlara sahip olmak için birçok kadının tercih ettiği ve vazgeçemediği kuaför Ahmet Çoban hem Dünya’da hem de ülkemizde yenilikçi saç uygulamaları ve saç bakımı alanında trend öncüsü olarak tanınıyor. 15 yaşında kuaförlüğe başlayan Çoban, Garage Hair Repair Studio’nun hem kurucusu hem de Garage Organics saç bakım ürünlerinin yaratıcısı.

En yeni ve en doğal saç renklendirme, saç şekillendirme trendleri için danışmanlık da veren ünlü kuaför, Türkiye’nin ilk defa kendi kozmetik markasını yaratan kuaförü olarak da ismini duyurdu. İki tonlu ombre saç uygulamaları konusunda birçok farklılığa imza atmakla birlikte, kendi geliştirdiği Brushlight isimli renklendirme işleminin patentini aldı ve Türkiye’nin alanında ilk patent sahibi kuaförü oldu.

Saç renklendirmede röfle, gölge, highlight, lowlight, ombre, sombre, brushlight, facelight gibi işlemleri ustalıkla gerçekleştiren, güneşten açılmış ve öyle yumuşak geçişlerle uzamış gibi duran bir efekt yakalayarak ismine Ombre adını veren tanınmış kuaför sadece ülkemizdeki kadınların değil, Ortadoğu, Avrupa ülkelerindeki birçok kadının da saçlarına yaptığı dokunuşlarla gönlünü fethetmeyi başardı. 

Ahmet Çoban sosyal medyada da oldukça aktif ve takip edilen bir kuaför. Kendisinin paylaşımlarını ve saç bakımı ile ilgili yenilikçi yaklaşımlarını öğrenmek istiyorsanız Ahmet Çoban’ı kişisel sosyal medya hesaplarından, garageorganics.com web sitesinden, Garage Hair Repair Studio Instagram ve Facebook sayfalarından takip edebilirsiniz.

Saç ve vücut bakımında öne çıkan formüller geliştiren Ahmet Çoban’ın Garage Organics saç ve vücut bakım ürünlerini siz de kullanmak istiyorsanız, Garage Organics ürünlerini Garage Hair Repair Studio’nun 6 şubesinden, Beymen Mağazalarından, seçkin dermokozmetik satış sitelerinden ve tüm Türkiye’ye gönderim yapan www.garageorganics.com sitesinden temin edebilirsiniz.

Editör: TE Bilişim