Kalitenin hesaplı adı parolasıyla tüm Türkiye ve yurt dışında hizmet veren Modasuma çok başarılı çizgisiyle dikkat çekiyor. Perakende mağazaları sonrasında 2018 yılında internet mağazasını açan Modasuma hesaplı fiyatlar ile üst düzey kalitede giyinme imkanını sunuyor. Modasuma tesettür giyim alanında yeni sezon renkleriyle ve modaya yön veren çizgisiyle çok tercih edilen firmaların başında geliyor.

Sunulan Hizmetler

Modasuma, binden fazla seçkin markayı çatısı altında bulunduruyor. İnternet mağazasında, giyim alanında üst giyim, alt giyim, dış giyim, başörtüsü, abiye, büyük beden ve tesettür mayo çeşitleriyle ihtiyaç duyulabilecek her ürüne ulaşım imkanı sunuyor. En kaliteli markalara oldukça hesaplı fiyat imkanlarıyla ulaşma, Modasuma ile mümkün oluyor. Giyim alanı dışında ayrıca kişisel bakım ve kozmetik, bayan, erkek ve unisex parfüm, saat, güneş gözlüğü alanlarında da çok çeşitli ürünleri bünyesinde bulunduruyor. Modasuma parfüm alanında da oldukça iddialı. Yine bu alanlarda bütün önemli markalara Modasuma ayrıcalığıyla ulaşabiliyorsunuz.

İnternet Mağazası Avantajları

Firma, modasuma.com üzerinden tüm dünya çapında hizmet sağlıyor. Modasuma, 128 Bit SSL Secure güvenli alışveriş imkanı yanında, internet mağazasında yüzde yüz orjinal ürün garantisi, ücretsiz kargo ile değişim ve iade gibi olanakları da sağlıyor. Firma, ayrıca her ürünü için oldukça ayrıntılı bilgilendirmeyi sunuyor. Yine Modasuma blog yazıları ile kıyafet tavsiyeleri, renk tercihleri, mevsime göre özel ürünler gibi konularda da bilgilendirme sağlıyor.

Editör: TE Bilişim