Türkler Şemsiye firmasının geçmişi 1971 Yılında yağmur şemsiyesi üretimi için açılan imalathanenin kuruluşu ile başlar. Uzun yıllar içinde sürekli kendini yenileyen, hizmet kalitesi ile müşterilerin memnuniyet ve güvenini kazanan firma, bugün plaj şemsiyesi, mega şemsiye, dış mekan şemsiyesi, bahçe şemşiyesi gibi ürünler de üretir. Kurmuş olduğu iş ortaklıkları ile bahçe mobilyası ve ev gereçleri alanlarında da ürün ve hizmet sunar.

Şemsiyeler

Firmanın üretip yurt dışı ve yurt içi pazarlarda satışını yaptığı şemsiyeler geniş bir çeşitlilik sunuyor. Erkek ve kadın yağmur şemsiyeleri ile başlayan serüven yıllar geçtikçe büyük plaj şemsiyelerine ve bahçe şemsiyelerine kadar uzanmış.

Erkek ve kadın şemsiyeleri renk, desen ve büyüklük olarak oldukça şık ve yenilikçi modellerden oluşuyor. Her geçen sezon değişen moda anlayışına uygun yeni modeller de koleksiyonlara ekleniyor.

Mega ve bahçe şemsiyeleri yağmur ve rüzgar gibi hava koşullarından etkilenmeyecek teknolojiyle üretilir. Her biri teleskopik krank şaft mekanizmalarıyla kolay açılıp kapanma özelliğine sahiptir. Zemine sabitleme aparatlarıyla da şemsiye ayağının yere sağlam basması sağlanır.

Ev Gereçleri

Türkler Şemsiye'nin kurmuş olduğu iş ortaklıkları ile ev gereçleri alanında da üretim yapması mümkün olmuştur. Ütü masası, çamaşır kurutma telleri, merdiven gibi gereçler sağlam ve fonksiyonel modellerle üretilerek satışa sunulur. Modern tasarımlı ev gereçleri müşterilerin beğenisi kazanmıştır.

Bahçe Mobilyaları

Yine iş ortaklarının katkısıyla dış mekanlarda kullanılacak masa, sandalye, şezlong, salıncak, minder, piknik mobilyaları ve aydınlatma sistemleri de görülmeye değer niteliktedir.

Editör: TE Bilişim