Kanada dil okulları başvuru ve hazırlık sürecinde aile ve öğrencilere danışmanlık hizmeti veren Academix ile hayaller gerçek oluyor. Kanada, eğitim konusunda yaptığı reformlar ve iyileştirmeler ile dünyanın her yerinden yabancı öğrencilerin dikkatini çekiyor. Sunduğu fiziki yâda maddi imkânlarla da en iyi üniversitelere sahip olan Kanada, Dünya’nın en gelişmiş ülkeleri arasında yer alıyor. Dünyanın en benzersiz doğal güzelliklerine de sahip olan Kanada turizm açısından da çok önemli. Ekonomi, ticarette iyi olduğu kadar eğitim alanında da başarılı olan Kanada, bu nedene yabancı öğrencilerin yurtdışında eğitim alabilecekleri ülkeler listesinin ilk sıralarında yer alıyor.

Lise, üniversite, doktora yâda master gibi birçok eğitim alanında öne çıkan Kanada’da dil okulları da büyük talep görüyor. Kanada’da lise eğitimi ise yurt dışı eğitim danışmanlık firmalarına sık sık başvuru sebebi. Lise öğrencilerine sunulan imkânlar, eğitim olanakları ve dil destekleri sebebiyle Kanada, Dünya’nın en iyi lise eğitimi veren ülkeleri arasında gösteriliyor.

Dil eğitimi ise Türkiye başta olmak üzere Dünya’daki tüm öğrencilerin önem verdiği bir konu. Meslek sahibi olmaktan, yurtdışında rahat rahat gezmeye kadar birçok konuda önemli olan dil eğitimi için öğrenciler tercihlerini dil eğitimi veren ülkelerden yana yapıyor. İngiltere’de yâda Amerika’da dil eğitimi almayan her öğrenci tercini mutlaka Kanada’dan yana kullanıyor. Dil okulu fiyatları, olanakları, sağladığı avantajları değerlendiren aileler ise çocukları için Kanada’nın en iyi ülke olduğunu dile getiriyorlar. 

Kanada Dil Okulları İçin Türkiye Tercihini Academix’ten Yana Kullanıyor

Yabancı dilin gitgide öneminin arttığı Türkiye’de dil eğitimi konusunda istediğini bulamayan öğrenciler Kanada’daki dil okullarına gitmeyi tercih ediyor. Eğitim yasaları ve öğrencilere sağladıkları avantajlar sebebiyle Kanada’yı seçen öğrenciler, Kanada dil okulları için Academix Yurtdışı Eğitim Danışmanlık gibi yurt dışı eğitim danışmanlığı firmalarıyla görüşüyor. Academix Yurtdışı Eğitim Danışmanlık’ı seçen öğrenciler ise kısa sürede Kanada dil okullarına başvurularını tamamlayıp, yepyeni eğitim hayatlarına başlamak üzere Kanada’ya gidiyor.

Öğrenci vizesinden konaklama yapılacak yere kadar her detayı planlayan yurt dışı eğitim danışmanları aile ve öğrenciler için Kanada’da en iyi okulları alternatif olarak sunuyor. Öğrenci ve aile kararını verdikten sonra Academix Yurtdışı Eğitim Danışmanlık tüm başvuru sürecinde yapılması gerekenleri yapıyor ve yurt dışı dil eğitimi için bir öğrencinin daha hayalini gerçekleştirmek için çalışıyor.

Editör: TE Bilişim