Vücuttaki önemli mineral ve vitaminler, çok sayıda farklı işleve sahiptir.  Eksikliği uzun vadede hastalıkların temelidir ve ürünleri özel besleyici içerikler barındırır.

Mineral Eksikliklerinde Supradyn

Bazı minerallerin eksikliği halinde ortaya çıkan sorunlara bakılırsa, iyotla başlanabilir. Enerji ve kilo kaybı ile tiroit bezi düzensizliğine neden olan bu mineral Supradyn ile temin edilebilir. Bazı mineraller beyin ve sinir sistemini etkileyebilir. Bakır eksikliği sinir sistemine zarar verir. Ayrıca ruhsal durumu etkileyen magnezyum eksikliği de ciddi bir sorundur. Migren, depresyon, astım ve kalp rahatsızlıklarına neden olabilir. Kalsiyum eksikliğinde sırt ve diş ağrıları yaygındır.

Koenzim İçeren Supradyn

Koenzim, Supradyn gıda takviyelerindeki en önemli maddelerden biridir ve vücuttaki enerji üreten mekanizmalarla ilgilidir. Ek olarak bakteri ve virüslere karşı önemli bir koruyucu etkileri vardır. Antioksidan özellikleriyle hücresel yaşlanmaları engellemeye fayda eder. Koenzim eksikliği şu nedenlere bağlı olarak görülebilir:

  • B6 vitamini eksikliği ve genel beslenmede yeteri kadar gerekli maddeleri alamama
  • Sentez yapılırken gerekli miktarda sonuç alınamaması
  • Bazı tedavilerin yan etkileri koenzim eksikliği nedenlerindendir.

Düzenli ve doğru biçimde kullanılan Supradyn ile bazı faydaları da görmek mümkündür. İlerleyen yaşa bağlı görme kayıplarının önüne geçtiği bilinmektedir. Aynı anda birçok görevi olan bu maddeler, oksidatif strese karşı etkili bir koruyucudur. Kalp hastalıkları nedeniyle görülen ölümleri azaltmada etkili olduğu bilinmektedir. Şöyle ki, selenyumla beraber alınması şartı vardır. Fakat yapılan araştırmanın kısıtlı bir alanda olduğu da göz önünde bulundurulmalıdır.

Yoğun ve uzun süren baş ağrılarında, koenzim alımı etki göstermektedir. Bağışıklık sistemini güçlendirdiği için, cinsel yolla bulaşan HIV-AIDS gibi hastalıklarda güçlendirici etki yapmaktadır. Ayrıca kronik bir sorun olan fibromiyalji hastalığı üzerinde de iyi etkileri vardır. Çok sayıda yapılan araştırmanın sonucu, yorgunluk ve ağrıların azaldığını göstermektedir.

Vücudun bağışıklığını en çok vitamin, mineral ve enzimler destekler. Hastalıklara yakalanmak veya tersi durumlarda bu maddeler belirleyicidir. Çünkü kanda her zaman kötü etkisi olan maddeler de vardır. Hastalanmama nedeni vitamin minerallerin yeterince olması ve mücadele edebilmesidir.  Bir doktor ile tespit edilen eksiklikler için adresi üzerinden ihtiyaçlar karşılanabilir.

Editör: TE Bilişim