Açıldıkları günden bu yana bulundukları bölgelerin cazibe merkezleri haline gelen Optimum, Piazza ve Kozzy Alışveriş Merkezleri, 1 Eylül tarihinde başlayacak olan Kurban Bayramı’nı renkli etkinlikleri, kazançlı kampanyaları ve sürpriz hediyeleri ile karşılayacak.

İstanbul Optimum, 10 Eylül 2017 tarihine kadar sürecek olan kampanyası kapsamında aynı gün içerisinde toplamda 150 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçileri arasından çekiliş ile belirlenecek bir kişiye son model Toyota C-HR 1.2 Advance hediye edecek. Bayram alışverişini Optimum’dan yapanlar, her 150 TL’lik alışveriş ile otomobil kazanma şansına bir adım daha yaklaşacak.

İstanbul Kozzy, düzenlediği birbirinden cazip kampanyaları ile ziyaretçilerinin yüzünü bayram alışverişinde de güldürecek. 8 Ekim 2017 tarihine kadar Kozzy’den aynı gün içerisinde toplamda 150 TL’lik alışveriş yapan ziyaretçiler, 2017 model Toyota Corolla kazanma şansı elde edecek.

İzmir Optimum, 2 ve 4 Eylül tarihlerinde günde 3 seans olarak düzenleyeceği “Balon Katlama Atölyesi” ile minik ziyaretçilerinin el becerilerini geliştirerek eğlenceli anlar yaşatacak. Optimum’un 15 Eylül 2017 tarihine kadar sürecek olan kampanyası ise BMW 218 Cabrio otomobil ve Harley Davidson Sportster Iron883 motosiklet hediyesi ile yüzleri güldürecek. Aynı gün içinde toplamda 200 TL ve katları tutarında alışveriş yapan Optimum Club üyesi ziyaretçiler, BMW 218 Cabrio otomobil ve Harley Davidson Sportster Iron883 motosikletten birini kazanma şansı elde edecek. İzmir’de bu bayram da alışverişin kazançlı adresi Optimum AVM olacak.

Adana Optimum, her Cumartesi ve Pazar günü 13.00 – 18.00 saatleri arasında ücretsiz olarak düzenlediği “Maker Teknoloji Atölyesi” ile geleceğin mucitlerini bekliyor. Adana Maker Teknoloji ve Optimum AVM işbirliğiyle düzenlenen atölyede kodlamanın temel kurallarını öğrenen çocuklar, tasarladıkları robotları akıllı telefonlarıyla kontrol ederek gönüllerince eğleniyor. Bayram alışveriş için Adana Optimum’u tercih edenler ayrıca sıfır kilometre Toyota C-HR kazanma şansı da yakalıyor. 10 Eylül 2017 tarihine kadar aynı gün içerisinde toplamda 150 TL ve üzeri alışveriş yapan Optimum Club üyeleri kampanyaya katılarak son model otomobil sahibi olma fırsatı elde ediyor.

Şanlıurfa Piazza, 1 – 4 Eylül tarihleri arasında 15.00 – 19.00 saatleri arasında düzenleyeceği “Trafik Atölyesi” ile tüm minikleri hem eğitici hem de eğlenceli bir etkinlikte buluşturacak. Çocuklar, Piazza içerisinde kurulacak alanda akülü araçlarla uygulamalı olarak trafik kurallarını öğrenirken yaşıtları ile sosyalleşerek doyasıya eğlenecek.

Editör: TE Bilişim