Kedi maması minik dostunuzun sağlığını, gelişimini ve mutluluğunu belirleyen en önemli unsurların başında gelmektedir. Kedinizin beslenmesi için tercih ettiğiniz mamaya bu sebeple özenerek dikkat etmeniz gerekmektedir. Kedi maması sayesinde kedinizin tüyleri çok daha parlak, çok daha sağlıklı olabilir ya da kedi maması yüzünden minik dostunuz ciddi sindirim sorunları yaşayabilir. Doğru kedi maması tercih ettiğinizi anlamak için dikkat etmeniz gereken bazı önemli detaylar bulunmaktadır. Bunlar:

  • Kediniz için en doğru mamayı seçerken ilk olarak mamanın içeriğinin temiz ve kaliteli olduğundan emin olmanız gerekmektedir. Öte yandan kedinizin severek mamayı tükettiğinden de emin olmanız önemlidir.
  • Kedi mamasının içeriği kaliteliyse kedinizin tüyleri ilk belirtileri verir. Tüyler daha parlak olur ve dökülme dönemi dışında kedi tüylerinin dökülmesi de minimuma düşer. Kalite bakımından düşük mamalar, kedinin tüylerinin her mevsim aşırı şekilde dökülmesine yol açar. Tıpkı insanlarda olduğu gibi yetersiz beslenmede saçların dökülmesi gibi kedilerde tüyler dökülmeye başlar.
  • Doğru kedi maması seçmeniz durumunda kedinizin ağzı ya da tuvaleti kokmaz. İdrar ve dışkısı normal formda olur. Herhangi bir kötü koku ya da sıvılık söz konusu olmaz.

Evcilal olarak sitemiz üzerinden en kaliteli içeriğe sahip farklı ırk kediler için hazırlanmış, en uygun fiyatlı mamalara ulaşabilirsiniz.

Kedi Maması Katkısı

Kedi maması katkısı kuru ya da yaş mamalara koyulmaz. Ancak vitamin olarak haricen verilebilir. Özellikle tüp şeklindeki kedi maması katkısı sayesinde kedinizin daha güçlü ve sağlıklı olmasını sağlayabilirsiniz. Özellikle kedinizin tüyleri çok fazla dökülüyorsa, bu duruma yol açan en yaygın sebep elbette vitamin eksikliği olmaktadır. Bu gibi durumları yaşamamak için düzenli olarak beslemek dışında kaliteli vitamin ve mineralleri de minik dostunuza vermeniz oldukça önem teşkil eder. Evcilal olarak sitemiz üzerinden minik dostlarımız için en kaliteli ve en uygun fiyatlı kedi maması katkılarına, vitaminlerine ve kuru mamalara ulaşabilirsiniz.

Kedi Maması Fiyatları

Kedi maması fiyatları kedi mamasının markasına göre değişmektedir. Bunun yanı sıra kedi mamaları kedilerin ırkına ve yaşına göre farklı özelliklerde hazırlanmaktadır. Bu gibi detaylar kedi maması fiyatları için belirleyici olmaktadır. Evcilal olarak orijinal ve en kaliteli kedi mamalarını sizlere en uygun fiyatlarla sunmaktayız.

Editör: TE Bilişim