Uzun yıllardır işletmeleri güvende tutabilmek, dış etkenlerden ve soygunlara karşı koruyabilmek için otomatik kepenk kullanılır. Zamanla bu kepenk modelleri çeşitlendirilmiş müşterilerin daha rahat kullanabileceği ergonomik tasarım hale getirilmiştir. İşletme sahiplerinin kepenk seçme konusunda hassas davranmaları gerekir. Özellikle hırsızlık olaylarının önüne geçmek için alarm sistemi kilit sistemi ekstra donanımlı tasarımlar günlük hayatınızı kolaylaştırırken, maddi hasarların önüne geçip manevi bir güven uyandırır. Bar, kafe, bahçe, garaj, kuyumcu eczane gibi gerek hizmet sektörleri gerek bireysel kullanımlar için uygundur.

İçiniz rahat şekilde evinize dönmek için işletmeleriniz güvenli ellere emanet edebilirsiniz. Müşteri güvenini kazanmak konusunda kendini daima geliştirerek ilerleyen FENESTRA çelik ve alüminyum otomatik kepenk konusunda uygun fiyat politikası çerçevesinde son teknoloji ürünlerin satışını yapmaktadır. Gelin hep birlikte ürün çeşitleri neler ve hangi alanlarda kullanılır hep birlikte inceleyelim.

 

İŞLETMENİZE EN UYGUN OTOMATİK KEPENK ÇEŞİTLERİ

İş yerleri tarafından en çok tercih edilen kepenk türüdür. Cam cepheyi korumak için üzerine dikey olarak monte edilmiş korunaklı kapı da denilebilir. Elektrik motoru ile çalışan dış etkenlerden gelecek zararları önlemek adına yere kadar uzanan dikme kanallar, güvenlik sağlayabilen hareketli kapı sistemidir. Kepenk üzerinde bulunan mekanizma aracılığıyla sarmal şekilde toplanır, bir rulo bütünüyle başladığı yerde sararak durur. Dışardan bakıldığında görüntü kirliliği yaratmayan estetik tasarım ile üretilir. Kullanımı kolay pratik bir sistemdir. Müşteri talebine göre OPSİYONEL olarak ekstra özellik ve boyut ile hazırlanabilmektedir. İzniniz olmayan tüm girişlerin önüne otomatik kepenk ile geçebilirsiniz. Hareket komutu tamamen size aittir. Alıcı kartı veya buton ile açma-kapama kontrolü sizin belirlediğiniz şekilde çalışmaktadır. Galvanizli çelik kepenk, pencereli EKSTRÜZYON alüminyum kepenk, poliüretan dolgulu galvanizli çelik kepenk olarak çeşitleri bulunur.

Poliüretan Dolgulu Galvanizli Çelik Kepenk: Poliüretan dolgulu denildiğinde akla ilk gelen şey ısı ve ses İzolasyonuna sahip, estetik görünen çelik kepenk türüdür. Profilleri ROLL FARMİNG yöntemi ile üretilir. Çelik ve taş yünü dolgusu kullanılır. Rüzgâr, yağmur ve darbelere karşı güçlendirilmiş bir yapıda, istenilen ebatta üretimi yapılabilir. Otomatik ve kullanımı konforlu, patlama ve yanma gibi afetlere karşı oldukça dayanıklıdır. Elektrostatik toz boya ile talep ettiğiniz renkte boyanabilir. Yüksek motor kapasitesine sahip, sessiz çalışan kullanımı açısından da uzun ömürlüdür. Kumanda ya da buton teknolojisi ile çalışmaktadır.

Galvanizli Çelik Kepenk: Ham maddesi demir ve çinko ile hazırlanır. Alüminyum kepenk ile kıyaslandığında daha kaliteli ve dayanıklıdır. Profiller arasında kauçuk fitiller kullanılır. Yaz aylarında sıcaktan korurken kış aylarında soğuk havayı kıran yalıtıma sahiptir. Hırsızlıklara karşı son derece güvenlidir. Alüminyum kepenklere göre daha kaliteli malzeme kullanıldığı için maliyeti de biraz yüksektir. Kar, çamur, yağmur, rüzgâr gibi hava koşullarından etkilenmeyen çelik kepenk paslanmaz malzeme ile üretilir. İşletme sahipleri tarafından dükkân, mağaza kapılarının güvenliği için tercih edilmektedir.

Pencereli EKSTRÜZYON Alüminyum Kepenk: Kullanım açısından kolay güvenlik sağlayacak talep yönünde ekstra özellikler ile çeşitlendirilebilen otomatik kepenk sistemidir. Müşteri beklentilerini karşılayabilecek maliyeti düşük ve en çok tercih edilen modeldir. Kendi içinde geliştirilmiş alternatiflere sahiptir. Hırsızlık ve yağma olaylarının önüne geçebilmek adına doğru bir seçim denebilir. Hem tek katman hem de pencereli olarak tercih edilebilmektedir. Pencereli otomatik alüminyum kepenk genelde göz hizasında pencereli yapıdadır. Kepengin tamamı alüminyum Profil ile yapılmaktadır. Estetik görünüme önem verilmiştir. Pencereli modeller genel olarak alışveriş merkezleri ve süpermarketler tarafından tercih edilmektedir.

NEDEN BİZİ TERCİH ETMELİSİNİZ?

Uzman bir kadro ile çalışarak işyerleri ziyareti gerçekleştiriyoruz. Kepenk montajı yapılacak alanın ölçüm ve analizi sonrası, çelik kepenk, alüminyum kepenk modelleri konusunda bilgilendirme yaparak avantajlı kepenk fiyatları teklifleriyle istediğiniz ürün modelini talebiniz yönünde hazırlıyoruz. Tüm montaj hizmetlerini ücretsiz olarak gerçekleştiriyoruz. Satış sonrası sizlerle iletişim halinde kalıyoruz. Ürünün kullanımı bakım ve onarımı, tamir gibi durumlarda yine sizlerin yanında olmayı garanti ediyoruz.

Karar vermeden önce ürünler ile alakalı fiyat bilgisi, özellikleri ve satın alma işlemleri için www.fenestra.com.tr  sitesinden iletişime geçebilirsiniz.

Editör: TE Bilişim