40 yıllık ticaret anlayışını sürekli farklılaştıran, geliştiren ve sektörde hep ilkleri yaşatan  Keskin Grup, online kurban satışından sonra şimdi de adrese ambalajlı kurban teslim hizmeti başlattı. Kurban Bayramı’nın 1. günü kurbanlar kesilip,  2. günü öğlen VERİLEN adreslere  teslim ediliyor.

FARKLILIKLARI VE İLKLERİ HEP KESKİN’DE GÖRDÜK

 

Yıllardır verimli meralarda beslenen dana ve kuzuların içinden en iyilerini seçip kendi  besihanelerinde yetiştirdiklerini söyleyen Keskin Grup Yönetim Kurulu Üyesi Beşir Keskin, ” Avrupa Birliği standartlarına uygun olan modern tesislerimizde yetiştirdiğimiz dana ve kuzuları helal kesim yapıp Eskişehir halkına ulaştırıyoruz. Türkiye’de online kurban satışını ilk biz başlatmıştık. Şimdi de kurban etlerini ambalajlı olarak müşterilerimizin adreslerine teslim ediyoruz.” dedi. Türkiye’de hep ilkleri başardıklarını ve Eskişehir’de kurban vasfındaki hayvanları hijyenik koşullarda ve kaliteli şekilde Eskişehir halkına sunmaktan gurur duyduklarını ifade eden Beşir Keskin, “Müşterilerimize sunduğumuz yeni hizmette tesislerimizde kesilen kurbanları ambalajlayıp hisse sahiplerinin adreslerine teslim edeceğiz.Ambalaj üzerine yapıştıracağımız etiketlerde et cinsleri, özellikleri ve saklama koşulları detaylı şekilde yer alacak.” şeklinde konuştu. Yeni uygulamalarının şimdiden vatandaşlar tarafından yoğun bir ilgi gördüğünü belirten Beşir Keskin, “Bu uygulama ile vatandaşlarımızın yaşadığı zorlukları ortadan kaldıracağız. Kurban Bayramı’nda daha rahat edecekler.” dedi.

AVRUPA BİRLİĞİ NORMLARINDAKİ TESİS BAKANLIK TARAFINDAN ONAYLANDI

Uzman kasaplarla ve Avrupa Birliği normlarındaki modern et entegre tesislerinde kesim yapmak için hiçbir masraftan kaçmadıklarını söyleyen Beşir Keskin Eskişehir’in bakanlık onaylı tek kesimhanesi olduklarını vurguladıktan sonra , Keskin Grup olarak farklı ve yenilikçi anlayışla çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Editör: TE Bilişim