Diyet yapmakta zorlanan, yavaş kilo verenler için 9’lu özel karışım çayı öneren Bulvar Aktar İşletme Müdürü Sibel Yasak, bu çayın içinde yağ yakıcı, metabolizmayı hızlandıran, ödem attırıcı, sindirimi düzenleyici bitkiler  olduğunu belirtti.
 
YEMEKLERDEN EN AZ YARIM SAAT ÖNCE
Bu zayıflama çaylarının aç karna tüketilmesini öneren Yasak, “Çayın içindeki bazı bitkiler tokluk hissi veriyor, günde 3 kere içebilir, en az 2 kere içebilirler, yemeklerden yarım saat önce en az 6 hafta kullanılmalı” dedi.  “Tabi bu çayları tüketirken beslenmeye de özen gösterilmesi gerekiyor”  diye konuşan Sibel Yasak, “Günde 3 tabak makarna yiyip, çaylardan medet ummamalıyız. Tabi bunu sporla da desteklemeliyiz. Bunların hepsi bir bütün” şeklinde konuştu.
NASIL HAZIRLANIYOR
Çayın nasıl hazırlandığı hakkında da bilgi veren Yasak, şunları aktardı: “Bir bardak suyu kaynatıp içine bir tutam bu karışımdan atıp, 3-4 dakika kaynatıp kapatıyoruz. Çayın içileceği anda yapılması gerekiyor, kaynatıp bekletmemeliyiz etkisini yitirmemesi adına. Çayı çok kaynatınca da yine çayın etkisi azalır, her bitkinin belli bir demleme süresi vardır, verilen kürlerde bunları belirtiliriz.”

Bulvar Aktar Arifiye Mahallesi, İletişim sokak, Porsuk Bulvarı, 13/A’da (Köprübaşı iskelesi karşısı) hizmet veriyor.

 

Editör: TE Bilişim