İster köpek yürüyüş eğitimi olsun ister farklı eğitim modelleri olsun köpeklerde tuvalet alışkanlığının kusursuz bir şekilde öğretilmesi için öncelikle profesyonel eğitim merkezi tercih edilmelidir. Bazı köpek türlerinde bu alışkanlığın kolay ve hızlı bir şekilde geliştirilmesi oldukça zordur. Çünkü bazı türlerde komutlara uymama eğilimi görülebilir.

Bu da profesyonel pozitif köpek eğitimi alınması açısından mutlaka kurumsal kimlikli firmanın tercih edilmesi anlamına geliyor. Köpeklerde tuvalet alışkanlığının sağlanması beraberinde sahibinin zaman kazanması ve gün boyu özgür bir şekilde hareket etmesi açısından da önem arz eder. Fakat bu eylemin çoğu zaman hatalı bir şekilde gerçekleştirilebildiğini belirtebiliriz.

En Yeni Yöntemler Nelerdir?

Uzman köpek yürüyüş eğitimi sunan Hause Of İstanbul firması tarafından en yeni ve en etkili uygulamalar sunuluyor. Firma bu kapsamda garantili bir şekilde hizmet sunuyor. Tüm köpek türleri için tuvalet alışkanlığında gereken durumda birden fazla uzman eğitimci görevlendiriyor. Firma İstanbul üzerinden hizmet sunmasına rağmen kuruluş tarihinden buyana tüm illerimiz üzerinden de yoğun bir şekilde tercih ediliyor.

Köpeklerde tuvalet alışkanlığı doğrudan günlük beslenme alışkanlığıyla ilgilidir. Dolaysıyla günlük olarak tüketilen öğünlerin yağlı olması beraberinde köpeğinizin gün boyu daha sıklıkla tuvalet ihtiyacı hissetmesine sebep oluyor. Firma bu alanda temelden eğitim programı sunuyor. Dolaysıyla köpeğiniz kademeli bir biçimde tuvalet alışkanlığı elde ediyor. Üstelik bu alışkanlık ömür boyu sürüyor. Yani yeniden eğitilmesine gerek kalmıyor.

Köpek Eğitim Merkezinin Avantajları

Firmadan bu konuda ayrıca evinizin konforu üzerinden de destek hizmeti talep edebilirsiniz. Yavru köpeğiniz için tuvalet alıştırma programlarını doğrudan uzmanlardan öğrenebilirsiniz. Ya da bu durum ciddi boyutta ise köpeklerde agrasyon eğitimi firmasını güvenle tercih edebilirsiniz.

Yılların donanımlarına sahip olan işletme bu alanda ek ücretsiz olarak hizmet sunuyor. Diğer eğitim merkezlerinin aksine köpeğinize bu alışkanlığı daha kısa süreler içerisinde kazandırıyor. Firmanın en temel avantajlarından biri ise, hafta sonları da aktif olmasıdır. Dolaysıyla bu süreçler dahilinde de firmadan yardım alabilirsiniz.

Garantili Tuvalet Alıştırma Hizmeti

Garantili tuvalet alıştırma hizmetleri sunan Hause Of İstanbul firması bu nedenle sektörde lider bir konumda yer alıyor. Güler yüzlü kadrosu sayesinde erişkin ve yetişkin türünden köpeğiniz için her modelden tuvalet kullanmayı öğretiyor. Üstelik firma bu eğitimleri siz olmadan gerçekleştiriyor. Yani tercihiniz doğrultusunda evinizden de eğitimleri takip edebilirsiniz.

Firma Avrupa kalitesinde hizmet sunduğundan İstanbul’un en köklü ve disiplinli yavru köpek eğitimi programı firmasıdır. Bu sebeple yurtdışı üzerinden dahi köpek tuvalet alıştırma için firma tercih ediliyor. İşletme geniş ve en güncel referans katalogları sunuyor. Bunun haricinde kuruluş yılından buyana kurumsal bir kimliğe sahiptir

Köpeğinizde Tuvalet Alışkanlığı Gelişmediğinde Ne Olur?

Köpeğinizde tuvalet alışkanlığı yeteri düzeyde gelişmediğinde köpeğiniz doğrudan yer aldığı ortamda boşaltım işlemi gerçekleştirebilir. Bu durum ev ortamınız açısından ciddi anlamda negatiflik oluşmasına sebep olabilir. Kedilerin aksine köpeklerde tuvalet eğilimi ev ortamı üzerinden daha kolay bir şekilde meydana gelebilir.

Özellikle köpeklerde agrasyon eğitimi katı boşaltım yapması ortamda bir anda kötü koku meydana gelmesi anlamına geliyor. Bu da ciddi sağlık sorunlarına zemin hazırlayabilir. Firmadan köpek tuvalet alışkanlığı haricinde tuvalet sonrası temizlik ve bakımı konusunda da eğitim programları talep edebilirsiniz.

Köpeklerde Tuvalet Alışkanlığı Nasıl Kazandırılır?

Köpeklerde tuvalet alışkanlığı kazandırıldığında artık çiş ve kakanın uzun süreli olarak tutulması sağlanabilir. Fakat yavru köpek eğitimi programı sunan Hause Of İstanbul firması haricinde kalitesiz ve güvenilir olmayan eğitim merkezleri tercih edilmemelidir. Bu alışkanlığın bireysel olarak kazandırılması oldukça sıkıcıdır.

Çünkü köpeğiniz zaman zaman ev ortamında kakasını yapabilir. Bu durum çoğu zaman profesyonel eğitim sunduğunuzu sanmanızdan kaynaklanabilir. Lider sokak köpeği eğitimi firma sitesinden bu konuda aklınıza takılan ayrıntılar hakkında daha kapsamlı olarak bilgiler elde edebilirsiniz.

Editör: TE Bilişim