Bir sporun vazgeçilmezleri arasında tabi ki aksesuar kategorisini de saymadan geçmemeliyiz. Sporunuzda bütünlüğü oluşturacak olan aksesuarlar uygun fiyat avantajlarıyla Korayspor web sitesinde sizleri bekliyor!

Spor yaparken kullanılan çanta ve bere gibi aksesuarları ünlü markaların aksesuarları arasında bulabilir, farklı modellere sahip ürünleri inceleyebilirsiniz. Spor/Fitness kategorisinde farklı ürünleri ayağınıza getiren Korayspor, gerekli olan aksesuarlarını da size sunuyor. Spor yaparken kullanacağınız farklı aksesuarları aksesuarlar kategorisinde bulabilirsiniz. Kategori altında çanta, çorap ve şapka alt kategorilerine ulaşabilir bu kategorilerden farklı ürünleri temin edebilirsiniz. Spor giyim aksesuarları kategorisinde cinsiyet özelliğini belirleyerek size uygun ürünleri bulabilir, bu ürünler arasında fiyat ve marka karşılaştırması yaparak fırsat ürünlerinden yararlanabilirsiniz. Şapka çeşitlerini de bulabileceğiniz spor giyim aksesuarları kategorisinde kışlık bere çeşitlerini inceleyebilir, farklı renklere ve modellere sahip ürünler arasında size uygun ürünü kolayca satın alabilirsiniz. Bere ve şapka çeşitleri ile birlikte polar atkı, triko atkı gibi ürünleri kategoriden temin edebilirsiniz. Çorap çeşitlerine de ulaşacağınız kategoride klasik çorap, patik çorap, futbol çorabı ve kısa tenis çorabı gibi ürünleri bulabilirsiniz.

Aksesuarlar kategorisinde bulabileceğiniz spor şapkaları; koşu, tenis, kayak ve golf gibi birçok spor dalı için çeşitli hava koşullarında ihtiyacınız olan korumayı sağlar. Soğuk havalar için tasarlanan termal şapkalar, rüzgâr, yağmur ve dondurucu soğuk ile mücadele etmeye ve antrenmana devam etmenize yardımcı olur. Yaz şapkaları ise güneş ışıklarını gözünüzden uzak tutmayı ve aşırı terleme sonucu oluşabilecek görüş sorunlarını önlemeyi sağlar. Spor şapkası türleri hakkında daha fazla bilgi edinmek, hangisinin sizin için uygun olduğunu seçmenize yardımcı olabilir.

Bir başka tamamlayıcı unsur olarak spor çorapları, yoğun fiziksel gayret gerektiren aktiviteler için ayaklarınıza ekstra konfor sağlar. Ayağınızda sürtünme sonucunda meydana gelebilecek şişlik, su toplaması ya da tahriş gibi sorunları önlemeye yardımcı olur. Normal bir çorap, zorlu egzersizler ya da antrenmanlar sırasında ihtiyacınız olan emicilik ya da yastıklama gibi özelliklere sahip değildir. Birkaç çift kaliteli spor çorabı satın alarak performansınız artırabilir, ayaklarınızın her koşulda rahat etmesini sağlayabilirsiniz.

Başarısının arkasında sürekli kendisini yenileyen yönetim kadrosu, 34 yılı aşkın perakendecilik ve sektör tecrübesi, takım ruhuyla çalışan ekibi vardır. 1983 yılında Bursa’da kurulan KORAY SPOR LTD.ŞTİ bugün 28 şube, 12.500 m² satış alanı, 500'e yakın çalışanıyla ticari faaliyetlerine başarıyla devam etmektedir.

2017 yılında mağazalarımız 9.2 milyon tüketici tarafından ziyaret edilmiştir.2005 yılında www.korayspor.com Türkiye'nin ilk spor çevrimiçi alışveriş sitesiyle tüm dünyaya açılmıştır. 2016 yılının sonunda 11.yılını dolduran korayspor.com bünyesindeki dünya markalarını binlerce müşterisine güvenle ulaştırmıştır.

Bursa ve Balıkesir’de yer alan 21 Koray Spor mağazasında adidas, Nike, Reebok, Puma,Converse, Lacoste, Onitsuka Tiger, Timberland, Zamberlan, Luhta, Columbia, Antarctica, Hammer Jack, Quiksilver, Jack-jones, Nordbron, Super-fit, Techsport, Narr, Jump, Igor, Slipstop, Scholl, Jooze, Letoon, Asics, New Balance, Mizuno, Joma, Skechers, Hummel, Tomy Hilfiger, Vans, Etnies, Dc, Sebago, Natural World, Dexter, Caterpillar, Harley Davidson, Grisport, Salomon, Asolo, The North Face, Jack Wolfskin, Icepeak, Lafuma, Salewa, Merrell, Hı-Tec, Dockers By Gerli, Lumberjack, Scooter, Greyder, Kinetix, Lotto, Diadora, Lescon, Slazenger, Imac, Gutteri, Teva, Arena, Speedo, And1, Superga, Liveup,Wilson, Head, Dunlop, Voit, Altis, Donic, Everlast, Barbour, Nittaku başta olmak üzere dünyanın en seçkin markaları, dünya standartlarında mağazacılık ve hizmet anlayışıyla sunulmaktadır.

Korayspor.com da satışa sunulan tüm markalar ve ürünler %100 orjinaldir, Korayspor bu markaların yetkili satıcısıdır.

Editör: TE Bilişim