Kupa Genç Odası Mağaza Müdürü Demet  Hanım... Kupa Genç Odası ürünleri hakkında bilgi verdi.

Kupa Genç Odası olarak Zümrüt Mobilya bünyesinde 2007’den beri hizmet vermekteyiz. O dönemde corner mağazacılık olarak çalışırken 2016’da Yunusemre Caddesi'nde yeni şhowroom mağazamızı açtık. Müşterilerimize bebek, çocuk ve genç odası olarak hizmet veriyoruz.

KORSAN TAKIMI

Korsan takımımız, çocuk takımlarında en iddialı olduğumuz takımlardan biri, aynı zamanda çok özellikli hem çocuk hem genç odası olarak da kullanabiliyoruz. Karyolamız 90*200 ebatlarında olduğu için çok rahatlıkla genç karyolası olarak da kullanılabiliyor. Ön panel arka bayraklar çıkabiliyor, rengi dolayısıyla gençlerde çok  rahat beğeni alabiliyoruz bu takımımızda.  Yelpazesi geniş bir takım.

HOUSES TAKIMI

Houses takımımızda kız çocuklarımızın gözdesi olan tasarım ürünü olan bir takımımız. Tercihe göre kapak desenini kaldırabiliyoruz. İnce detaylarıyla diğer takımlardan ayrılan bir takım. Renk olarak çok daha farklı, birkaç seçeneğimiz mevcut. Yine Karyola ebatlarımızı değiştirebiliyoruz. Yatak başlığımız gece lambası olarak da kullanılabiliyor. Aynı zamanda şuanda çocuklar duymasın dizisinde sponsor olduğumuz bir takım ve beğenisi yüksek bir takım.

ALFA RANZ

Compakt ranza olarak müşterilerimize sunduğumuz bir ranza.Üç Karyolaya kadar çıkabiliyoruz. İçerisinde kitaplığını, çalışma masasını barından bir yaşam ünitesi. Bu ranzamızda yaş aralığımız yok. 250 kiloya kadar ağırlık taşıma kapasitesine sahip. Dilersek çekmeceli merdiven seçeneğimizde mevcut bu takımımız da, müşterilerimizin büyük ilgisini görüyor.

VENÜS TAKIMI

2018 yılında çıkan Venüs takımımız gençlerimizin gözdesi.  Şuanda unisex takımlarımızın arasında hem kızlarımızın, hem erkeklerimizin büyük beğenisini alıyor ve alan olarak da 5 kapaklı bir dolaba sahip bu yüzden gençlerimizin tercihi. Aynı zamanda küçük odalarımız içinde 3 kapaklı dolabımızda mevcut bu takımımız da. Çalışma masası ve kitaplığı yine büyük ilgi topluyor.  

Editör: TE Bilişim