Bebek ve genç odalarının lider markalarından Kupa Genç Odası dev indirim kampanyası başlattı. 5 Mayıs’ta başlayan ve 31 Temmuz’da sona erecek olan kampanyada yüzde 50’ye varan indirim avantajları söz konusu. Ayrıca Kupa’nın yüksek güvenlikli ve 7 yıl garantili özel ürünlerine, ücretsiz montaj hizmeti ile birlikte çok avantajlı fırsatlarla sahip olabilirsiniz.

Kupa Genç Odası sahibi Kemal Özer karne hediyesi olarak başlattıkları kampanyanın 31 Temmuz’da sona ereceğini ifade ederek,  “Karne hediyesi olarak 5 Mayıs tarihinde başlatmış olduğumuz kampanyamız 31 Temmuz’da sona eriyor. Aslında daha kısa süreli tutmak istiyorduk ancak yoğun talepten dolayı kampanya süresini uzattık. Kupa Genç Odası’nın en büyük kampanyalarından biri. Sepet beşikten, genç odasına kadar tüm ürünlerimizde kampanyalarımız mevcut. Takımdan takıma oranları değişen yüzde 50’ye varan indirimlerimiz söz konusu” şeklinde konuştu.

EN BÜYÜK TALEP RANZAYA

En çok talebin ranzalara olduğunu aktaran Özer, “Bebek, çocuk ve genç odaları satışlarımız mevcut. Kampanya süresince en çok yeni çıkardığımız ürünler talep gördü. Gençlerin çizgisine çok yakın tasarımlar var. Genç odasında TV ünitesi olsun, farklı renkler deniyoruz. Olumlu geri bildirimler alıyoruz. Yaşam ünitesi dediğimiz ranzalarımızda yüzde 50’ye varan indirimler var. Çok avantajlı. En çok talep ranzalarımızdan alıyoruz. Eskişehir’de evler çok büyük olmadığı için büyük ilgi gösteriyor. Stokta yetişmekte bile zorlandığımız günler oluyor” diye konuştu.  

Diğer firmalardan bir diğer farklarının çok kısa bir süre içerisinde teslimat yapmak olduğunu söyleyen Özer, “Bizim bir diğer farkımız 72 saat gibi çok kısa zamanda ürün teslimatını gerçekleştiriyoruz. Fabrikamız stoklu çalışıyor. Bu konuda bir tık öndeyiz” dedi. Özer, dev kampanyadan yararlanmak isteyenleri Deliklitaş Mahallesi Yunus Emre Caddesi’ndeki mağazalarına beklediklerini ifade etti.

Editör: TE Bilişim