Kupa Genç Odası’nda 15 Ocak- 15 Şubat tarihleri arasında yüzde 35’e varan indirim kampanyasına başladı. Bunun yanı sıra bazı teşhir ürünlerinde ise yüzde 60’a varan indirim uygulanacak.

Zümrüt Mobilya bayilik alanında açılan Kupa Genç Odası sahibi Kemal Özer, başlattıkları kampanya hakkında bilgi verdi. Özer, “15 Ocak tarihi itibariyle yılın ilk indirim kampanyası başladı. 15 Şubat’a kadar devam edecek kampanyada tüm ürünlerimizde yüzde 35’e varan indirim uyguluyoruz. Ayrıca bazı teşhir ürünlerimizde de yüzde 60’a varan indirimlerimiz var. Müşterilerimizin ilgisi çok iyi, indirimle birlikte işlerde ciddi bir hızlanma oldu. Yeni yıla güzel bir başlangıç yapmış olduk” diye konuştu.

ÜRÜNLER, MÜŞTERİ TALEBİNE GÖRE REVİZYON EDİLDİ

 Yeni çıkan ürünlerden de söz eden Özer, “Bu dönem Kupa Genç Odası olarak yeni çıkan ve revizyon yaptığımız ürünlerimiz var. Yeni 2 genç odası takımımız çıktı. Kupa Genç Odası, müşteri odaklı üretim anlayışı ile müşterilerinin taleplerine göre ürünlerinde revizyon yaptı. Örneğin yatak başlığı büyük olan bir ürünümüzde bunda küçültme yaptık. Çok ilgi gören korsan genç odası takımızın yatağına alternatif olarak ekstra bir yatak daha yaptık. Ürünlerimizde sivri köşeleri daha yuvarlak hatlara çevirdik” dedi.

GARANTİ SÜRESİ 7 YIL

Mağazada 24 takımın sergilendiğini söyleyen Özer, müşterilerin çok sayıda ürünü birebir görerek tercih etme olanağına sahip olduğunu sözlerine ekledi. Özer, “Kupa Genç Odasının 5 yıllık garanti süresine, biz Zümrüt Mobilya olarak artı 2 yıl daha ekleyerek garanti süremizi 7 yıla çıkardık. Hızlı teslimat konusunda iddialıyız. 72 saat ile 10 işgünü içerisinde ürünlerimizi teslim ediyoruz” diye konuştu. Özer, yarıyıl tatiline özel sürpriz hediyelerinin de olacağını sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim