Çoğu kadın gibiyseniz koltuk altı kılı, ortadan kaldırmak isteyeceğiniz bir şeydir. Bir tıraş bıçağı veya sıcak ağda kullanmak size çok iyi sonuçlar vermeyecektir çünkü sadece kılların uzadığını zamanlarda bu materyalleri kullanma imkanınınız vardır. Lazer epilasyon, istenmeyen ve göze hoş görünmeyen koltuk altı tüylerinden kurtulmanın daha etkili bir yoludur. İzmir lazer epilasyon yaptırarak istenmeyen tüylerden kalıcı olarak kurtulun. Lazer epilasyon, kıl gölgesi veya kıl dönmesi endişesi yaşamadan pürüzsüz ve tüysüz bir cilt sergilemenizi sağlar. Bu metinde koltuk altı lazer epilasyonu İzmir’de yaptırarak bu bölgedeki gölgelerden nasıl kurtulabileceğinizden bahsedeceğiz.

Koltuk altı gölgeleri neden ortaya çıkar?

Koltuk altı lazer epilasyonu İzmir’de yaptırmak isteyenlerin en büyük hedefi zaman ve emekten tasarruf etmektir. Ancak bu kişilerin ikinci hedefi ise tıraş ve ağda ile kaybolmayan koltuk altı gölgelerinden kurtulmaktır. Neyse ki İzmir’de lazer epilasyon yaptıranlar için bu mümkündür.

Koltuk altı gölgesinin arkasındaki tıbbi bir neden bilinmemesine rağmen uzmanlar, çoğunlukla dizler, dirsekler ve koltuk altları gibi tüm eklemlerin diğer vücut bölgelerine göre koyu renkte olduğunu söylüyorlar. Uzmanlar ayrıca aşırı tüy dökücü krem ​​kullanımının ve tıraşın koltuk altlarının koyulaşmasının başlıca nedenleri olduğunu ortaya koyuyor. Tıraş ve epilasyon kremleri dışında deodorant ve parfümlerin doğrudan cilt üzerinde kullanılması bu bölgenin daha da koyulaşmasına neden olur. Koltuk altındaki gölgelerden kurtulmak için lazer epilasyon iyi bir seçenektir çünkü bu kalıcı epilasyon ile sonuçlanır ve bölgenin cilt tonunu da iyileştirir.

Lazer epilasyon koltuk altlarındaki gölgeleri nasıl giderir?

Lazer epilasyon yaptırdığınızda, işlem sadece tüyleri almakla kalmaz, aynı zamanda kirli ve batık tüyleri de temizleyerek koltuk altlarınızın normalde olduğundan çok daha hafif görünmesine neden olur. Prosedür, ne tıraş ne de ağda yapmanın asla yapamayacağı bir şey olan koyu renkli koltuk altı sorununu uzun vadede çözebilir. Gerçekten de lazer epilasyon, koltuk altı bölgesindeki istenmeyen tüylerden acısız bir şekilde kurtulsa bile koltuk altlarınızı hafifletebilir.

Lazer epilasyon koltuk altını beyazlatır mı?

Koltuk altlarınız için lazer epilasyonun bir faydası daha vardır ki bunu aklınıza bile getirmemiş olabilirsiniz. Lazer epilasyon, koltuk altlarınızdaki koyu pigmentasyonu çözebilir. Bu, koltuk altlarınızın vücudunuzun geri kalan kısmındaki deriden aşırı derecede koyu olmamasını sağlayacaktır.

Koltuk altı lazer epilasyon öncesi ve sonrası bakım

İyi bir lazer epilasyon tedavisi, kusursuz ve pürüzsüz bir cilde neden olabilir. Tedavi sonrası bakım, istediğiniz sonuçları elde etmede önemli bir rol oynayabilir. Lazer epilasyon sırasında, ileride tüylerin uzamasını yavaşlatmak veya önlemek için kıl köklerine lazer hedeflenir. Bu, non-invaziv bir prosedürdür ve herhangi bir rahatsızlık, toleransınıza bağlı olarak değişebilir. Bununla birlikte, sadece elastik bir bant kopması gibi hissedecek, bu yüzden ağrı çok fazla endişelenecek bir şey değil.

Lazer epilasyonunuzdan önce, bölgeyi tıraş etmelisiniz. Kalan tüy varsa lazer tarafından sinyal verilebilir, bu nedenle tedavi öncesi herhangi bir iz kalmaması en iyisidir. Bununla birlikte, ağda, cımbız veya tüy dökücü krem ​​kullanmayın çünkü bu, tedaviyi daha az etkili hale getirecektir. Ayrıca tedavi bölgesini doğrudan güneş ışığından veya herhangi bir yapay bronzlaşma prosedüründen de kaçınmalısınız. Randevunuza gelirken, bölgeye herhangi bir kozmetik, deodorant veya cilt kremi sürmediğinizden emin olun ve bol, rahat kıyafetler giyin.

Koltuk altı lazer epilasyonu İzmir’de yaptırarak bu bölgedeki gölgeden kalıcı olarak kurtulmak isteyenler Buz Lazer İzmir’e giderek hedeflerine ulaşabilirler. Buz Lazer İzmir’le görüşerek aynı zamanda sonuçlar ve fiyat hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Editör: TE Bilişim