Bilinçli ve nitelikli spor yapmak isteyen spor tutkunlarının değişmez adresi MACFit, yeni kulübünü Eskişehir’de açıyor. MACFit Eskişehir, üyelerine avantajlı fiyatlarla benzersiz bir spor deneyimi sunmaya hazırlanıyor.

 MACFit, Eskişehir’de açılacak yeni şubesinde spor tutkunlarını çok pratik, rahat ve hızlı spor yapabilecekleri bir ortamla buluşturuyor. Keyifli atmosferi ve sadeleşmiş hizmetleriyle sporu pratikleştiren MACFit, üyelerinin hayatına sporla birlikte sağlık, keyif ve mutluluk katıyor. Cycling, Step, Aero Fit, Body Fit, Pilates, Cardio, Kick Box, Yoga, Zumba ve çok daha fazla ders alternatifi ile zengin bir içeriğe sahip olan MACFit, Eskişehirlilere sporu profesyonel bir ortamda sunuyor.

 MACFit Eskişehir’de aylık 60 TL’lik avantajlı üyelik fırsatı

MACFit, açılış öncesinde Eskişehir Espark’ta kurduğu ön satış standında avantajlı fiyatlar sunuyor. Ön satış fiyatlarıyla üye olmak için standı ziyaret edenler, uygun fiyatlarla ulaşılabilir spor deneyimi yaşıyor! Yenilikçi yaklaşımıyla, herkesin spor yapabilmesi için geliştirilen MACFit; Eskişehir’de yeni açılacak spor kulübünde, ön satış dönemine özel, ayda 60 liralık yıllık üyelik fiyatlarıyla sporseverleri bekliyor.

Editör: TE Bilişim