Hem yerli, hem de yabancı ziyaretçilerin tercihi konumunda bulunan Marmaris Jeep Safari, aksiyon ve adrenalin dolu bir gün geçirmenize katkı sağlayacaktır. Bu safari etkinliği sayesinde, tam günlük bir tur programında hem dolu dolu bir gün geçirmiş hem de unutulmaz bir heyecan yaşamış olacaksınız. Diğer turlar gibi bu tur hizmeti de nisan ila ekim ayları arasında günlük bazda düzenlenmektedir. Sabah 09.30 ila 16.00 saatleri aralığında düzenlenmekte olan aktivite boyunca, dünyaca bilinen ve ziyaret edilmeye gelinen Kız Kumu Plajı'da bulunmaktadır. Bu plajda denizin üzerinde yürüme imkanına da sahip olursunuz. Bu güzel ve sevdiklerinizle birlikte unutulmaz anlar yaşayabileceğiniz jeep safarisine katılmak için daha ne bekliyorsunuz?

Su silahı alabilirsiniz

Ayrıca safari turuna 10 ₺ücret ödeyerek su silahıyla birlikte de katılma imkanına sahipsiniz. Safari etkinliği kapsamında tur, öğle yemeğiniz, şoförünüz, sigortanız, rehberiniz, otel transferi ve tüm giriş ücretleri tur ücreti kapsamındadır. İsterseniz tur programı kapsamında neler yapacağınız noktasında bazı bilgiler verelim. Öncelikle sabah 09.30'da otelinizden araçlarımızla turun başlayacağı noktaya gelirsiniz. Bu seyahat jeepler aracılığıyla yapılmaktadır. Ardından ziyaretçilerin ulaşımı tamamlanmasının ardından, 10.00 gibi tur başlar. 10 ₺ karşılığında alabileceğiniz su silahlarıyla yapabileceğiniz su savaşı bölümüne gidersiniz. Bu alanın ardından, Orhaniye Kızkumu Plajında mola verilir. Ardından Turgut Köyü'de ziyaret edilmektedir. Burası doğal güzelliklere sahiptir. Tur esnasında merak ettikleriniz rehberiniz tarafından açıklanacaktır. Rehberiniz hem tur esnasında verilen aralarda, hem de geziniz sırasında turistik ve tarihi bilgiler paylaşacaktır.

Zorlu şartlara uygun araziler

Araçlar yapıları bakımından zorlu arazi şartlarına uygundur ve maksimum 50 kilometre sürat yapmaktadır. Araçlarınız için size özel şoförünüz de bulunmaktadır. Bu tur dışarıdan tehlikeli olarak görünmediği gibi, her yaşta katılımcının yer alabileceği bir faaliyettir. Marmaris Jeep Safari Turu sırasında emniyet kemerinizi takmanızı tavsiye ediyoruz. Bu tur esnasında çeşitli aşamalardan geçildiği için bu aşamalara uygun elbiseler seçilmelidir. Özellikle toz, çamur ve su bulunan turda, yeni kıyafetlerinizi tercih etmemenizi tavsiye ediyoruz. Ayrıca yüzme araları için de mutlaka mayolarınızı yanınızda bulundurun. Az önce de belirttiğimiz gibi, araçlarımızda her kullanıcı için bir emniyet kemeri mevcuttur.

Marmaris Jeep Safari Turu için daha detaylı bilgi almak için https://tr.excursionmarmaris.com/excursion/marmaris-turlari-marmaris-jeep-safari/ sayfasını ziyaret edebilir, telefon ile veya online rezervasyon yapabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim