Konakladığımız yerlerin bizlere sunduğu konforu arttıran önemli detaylardan biri de kişiye özel amaçla kullanıma servis edilen otel minibar çeşitleridir. Odalarda bulunan bu mini buzdolabı, oteller, hastaneler, pansiyon ve yurt ortamları için ciddi kolaylık sağlar. Kullanım alanı küçük, dar yerler için ergonomik bir kurtarıcıdır. Soğuk içecek tüketmek isteyip ortak kullanım alanlarını tercih etmek istemeyen veya odada keyif yapacaklar için bu durum oldukça mutlu etmektedir. İşletme olarak detaya ne kadar önem verilirse, kalite ve müşteri memnuniyeti o kadar artar. İnce düşünülmüş detaylar otel pansiyon gibi yaz sezonu çok müşteri ağırlayan işletme sahiplerini, o çevrede bulunan diğer işletmelerin üç, beş adım daha önüne taşır. Oda içi Ekipmanlar konaklayan müşteriler için oldukça önemlidir. Müşteri beklentilerini karşılayabilmek sizi tercih sebebi olacaktır.  

Detayları Önemseyen Otellerin Minibar Seçimleri

Otel tipi minibar modelleri az yer kaplamakla birlikte elektrik kullanımı açısından da oldukça tasarrufludur. İhtiyaçları karşılayabilecek boyutlarda üretilmiş olup, iç bölüm derin ve raflı olduğu için fazla içecek stoklama kapasitesine sahiptir. Sessiz çalışır aynı zamanda görsel olarak şıktır. Özellik  ve şekil itibari ile çeşitliliği olan soğutucu dolaplardır. Tercihe göre, camlı minibar, mini buzdolabı, blok kapılı, cam kapılı, süit odalar için EXCLUSİVE gibi alternatif seçeneklere sahiptir. Otel tipi minibar fiyatları bakımından da oldukça uygundur. Portatif minibarlar tatmin edici fiyatları ile yurt pansiyon otel yanı sıra huzur evi, büro, ofis tipi işyerleri gibi işletmeler tarafında da toplu olarak satın alınan soğutucu ürünlerdir. En çok tercih edilen çeşitleri detaylı inceleyecek olursak, Blok kapılı otel minibar: Otel, pansiyon yanı sıra genelde yat, tekne karavan gibi konaklama yapılan yerler için tercih edilmektedir. Kullanımı ve temizlemesi kolay, uzun ömürlü soğutucudur. 1.0 KWH /24s.  enerji tüketimine sahiptir. Sessiz çalışır titreme yapmaz. Mobilya ve dolap içlerinde kullanılabilecek ebatlardadır. İki raflı ve kapak kısmında ekstra ürün tutucu rafları mevcuttur. Genel itibari ile beyaz renkte üretilir. Hafif olması sebebiyle kolayca taşınabilen soğutucu türüdür. Cam kapılı otel minibar: Kompresörlü soğutma sistemi ile üretilmiştir. Ürün alabilme kapasitesi 45 litredir. Eni 42,5 cm yükseklik 55 cm ve derinliği 44,5 cm olan lifetech minibar ürünlerdir. 2 ila 3 yıl garantisi bulunmaktadır. Büfelerde, marketlerde, iş yerleri ve yine otellerde kullanılan camlı minibar modelidir. Cam kısmı kesinlikle su birikintisi ve buzlanma yapmaz. Camında ısı yalıtımı bulunur ve çift cam sistemi uygulanmıştır. Sağ veya sol kısmında kapağı açma noktası bulunur ve de istediğiniz noktada ayar yapılabilir. Her türlü içecek şişesini rahatlıkla sığdırabileceğiniz aynı zamanda kahvaltılık stoklayabileceğiniz soğutucu çeşididir. Sessiz ve titreşimsiz çalışır. Siyah ve beyaz renk olarak üretilmiştir. Bakım onarım yedek parça konusunda asla sorun yaşamayacağınız ergonomik yapıda mini buzdolabı türüdür. EXCLUSİVE otel minibar: 40 litre kapasiteli, 60 WATT enerji gücüne sahiptir. ABSORSİYON soğutma sistemine sahiptir. Plastik rafları ve şişe tutucu bölümü vardır.  Beyaz renkli arka kısmında havalandırması bulunan ağırlık olarak 14 kg’dır. Otomatik termostat ile üretilmiştir. Sessiz ve titreşimsiz çalışan uzun ömürlü üründür. Yazlıklarda pansiyonlarda en yaygın olarak süit odalarda kullanıma uygundur. Görüntü itibari ile şıktır, LED aydınlatma ile aydınlanma sağlanır.  

Müşterilerimizin Müşterilerini de Önemsiyoruz

Keyifli bir konaklama tecrübesi için otel içi ekipmanlar çok önemlidir. Nereye gidersek gidelim ev konforunu yaşamak isteriz. Misafirlerini daha iyi ağırlamak isteyen işletmelerin otel içi ekipman ihtiyaçlarına doğrudan cevap veren ürünlerimiz ile hizmet kalitesini arttırmaya devam ediyoruz. Özellikle elektronik ürünlerde yaşanabilecek olası aksaklık ve sorunlar için, satışını yaptığımız ürünlerin bakım onarım servis garanti konularında daima yanınızdayız. Otel, pansiyon, yurt gibi konaklama hizmeti sunan, müşterilerimize,  şık ve uygun fiyatlı ürünlerin satışını yapıyoruz. Web sitemiz üzerinden ihtiyacınız yönündeki ürünleri inceleyerek fikir sahibi olabilirsiniz. . Toptan alımlarınız, ürün bilgisi ve teknik destek için firmamızla iletişime geçebilirsiniz.

Editör: TE Bilişim