Yılbaşı temalı dekoratif ürünlerin yanı sıra nevresim takımları da görücüye çıktı. Halistores’te yer alan yılbaşı temalı Taç nevresim takımları ise satış rekorları kırıyor…

“Mutlu Noeller!” demeye az bir süre kala alışveriş merkezlerinden mağazalara, metrolardan sokaklara kadar her yer; kırmızı, simli gri gibi Noel renkleri ve süslemeleriyle donatılmaya devam ediyor. Yılbaşı kutlamaları için hazırlanan mekanlar ise özel dekorlarla müşteri çekmeyi hedeflerken birçok marka da evde kutlama yapacaklar için “ev tekstli yada dekoratif ürünleri” kısmını yeni yıla göre entegre edip süslüyor.

Yılbaşı indirimlerinin gitgide arttığı şu günlerde ise Türkiye’nin en büyük halı ve ev tekstili e-ticaret mağazası olan Halistores, yılbaşı temalı ürünleriyle dikkat çekiyor. Taç indirim ve diğer indirim seçenekleriyle ev tekstiliyle ilgilenenleri kendine hayran bırakan Halistores’ta stoklar daima yenileniyor.

Yılbaşını Evde Kutlayacaklara Alternatif Yılbaşı Dekorasyonu Fikrileri Halistores’te!

Tüm Dünya ülkelerinde istisnasız kutlanan yeni yıl, Türkiye’de renkli günlerin yaşanmasına olanak tanıyor. İstanbul başta olmak üzere tüm Türkiye’de yapılan yeni yıl kutlamalarını dışarda geçirmek istemeyen kısım ise evde yılbaşı kutlamasına sıcak bakıyor.

Evde hindi, pilav, tatlı ve tombala 4’lüsünü görebildiğimiz tek gün olan yılbaşında, ev süslemeleri ise büyük bir heyecanla yapılıyor. Kırmızı ve beyaz balonların süslediği oturma odalarının yanı sıra yatak odaları da yılbaşından nasibini alıyor. Sevdiğiyle birlikte güzel bir yılbaşı gecesi geçirmek ve hoş anılar biriktirmek isteyenler ise yılbaşı temalı taç nevresim takımlarına Halistores’te büyük rağbet gösteriyor. İşte, Halistores’ten yılbaşında evi süsleme önerileri!

Balon, Maske ve Yılbaşı Ağacını Süslerken Yaratıcı Olun

Yılbaşı davetinizi evinizde verecekseniz, oturma odasından diğer odalara kadar her alanı yılbaşı konseptiyle süslemeye özen gösterin. Böylece, evinizde tam bir yılbaşı rüzgârı esecektir. Yılbaşı ağacının çalıştığından emin olun ve en güzel süslerle yılbaşı ağacınızı süsleyin. Kırmızı & beyaz balon ve maske almayı ise unutmayın!

Masa Örtünüzü Yılbaşı Dekorunuza Uygun Olarak Seçin

Yılbaşı davetinizi yemekli yada ikramlı yapmayı planlıyorsanız masa örtünüzü yılbaşı temalı seçebilir yada kırmızı örtüyü her ihtimale karşı yedekte bulundurabilirsiniz. Masanıza koyacağınız lezzetler böylece ortam süslemesiyle büyük bir ahenk uyandıracaktır.

Misafir Havluları Yılbaşı Süslemeleri ile Şenleniyor

Yılbaşı konseptli misafir havluları şu günlerde çok moda. Birçok markanın ürettiği yılbaşı temalı misafir havlularına göz atmayı ve misafirleriniz için satın almayı unutmayın!

Kar Efekti için Kar Spreyi Almayı Unutmayın!

Bahçeli evlerde kutlanacak yılbaşı partilerinde büyük camların kar efekti ile kaplanması eşsiz bir dekorasyon uyumu sağlıyor. Sizde camlarınızda kar efekti veren kar spreylerini kullanabilir, işiniz bittiğinde ise kolayca temizliğini sağlayabilirsiniz.

Sevdiğinizle Özel Bir Gece Geçirmek İçinse Taç Pike Takımı yada Taç Nevresim Takımı Modellerinden Yılbaşı Konseptini Seçin

Eşinizle yada sevgilinizle geçireceğiniz yılbaşı eğlencesi keyfini sürdürmek için Taç’a mutlaka göz atın. Yılbaşı temalı ucuz nevresim takımı seçenekleriyle Taç, sizi bu yılbaşında mutlu edecek gibi görünüyor. Nevresim fiyatları konusunda Halistores’e ise bakmayı unutmayın!

Editör: TE Bilişim