Narin metal, 1967 yılında kurulmuştur.  Ülkemizde mutfak ve züccaciye sektörün de tanınan ve kaliteli firmalar arasında yer alır. Müşteri memnuniyeti ve kalite her zaman ön planda tutulmuştur. Ayrıca mutfakta nerelere ihtiyaç duyulur, fikrini benimseyerek, ürünlerine devamlı yenilerini eklemiştir. Beklenti her zaman ilk sıralarda yer almıştır.

Kuruluş gününden itibaren, en yeni ve yüksek teknolojileri kullanarak, üretim yapan narin metal, çok çeşitli bir ürün yelpazesine sahiptir. Aradığınız her çeşidi, kolaylıkla bulabilirsiniz. Ayrıca firmanın kendine özel koleksiyonları ve tasarımları vardır. Bu açıdan rakiplerinden bir adım önde olduğu, söylenebilir.

Narin Metal Hangi Ürünlerin Üretimini Yapar?

Narin metal 1000’ in üzerinde ürün çeşitliliğine sahiptir. Bir mutfak da ihtiyaç duyulan her şeyin üretimini yapar. Çatal bıçak setleri, pişirme grubu, ev aksesuarları, endüstriyel mutfak malzemeleri gibi birçok ürünü bulabilirsiniz.  Ürünlerin esnek üretim olması son derece önemlidir. Firmanın çalışanları, bu konuda kendini geliştirmiş ve donanımlı kişilerden oluşur.

Çalışmalar günümüzde de İstanbul/Güneşli' de devam etmektedir. Firmanın mağazaları ve toptan satış alanları vardır. Türkiye’nin her yerine ürün gönderimi yapılır.  Müşteriler istediği ürünlerle kolaylıkla buluşur. Hem iç Pazar hem de dış Pazar olarak aktif olan narin metal çeşitli ülkelere ürün ihracatı yapar. Bunlardan bazıları; İspanya, Romanya, Hollanda, Irak, İran, Mısır ve Kosova’ dır. https://www.narinmetal.com/ daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim